Hvordan lage et HARDT NULLSTILLING til Alcatel One Touch Pop C3

Alcatel OneTouch POP C3Alcatel OneTouch POP C3

I denne opplæringen skal vi lære deg hvordan du utfører en fabrikkinnstilling eller hard tilbakestilling av Alcatel One Touch Pop C3Prosessen er ganske enkel og rask, selv om du må ta flere ting i betraktning før du starter den.

Alcatel One Touch Pop C3, tilbakestilt fra fabrikken

Selv om det er en ganske sikker og enkel prosess,Planetared vil ikke være ansvarlig for skade på terminalen, hele prosessen vil være under eierens ansvar, og vi anbefaler at hvis du har spørsmål, konsulter en profesjonell.

Før du utfører denne prosessen, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av alle dataene du ikke vil miste, bilder, videoer, musikk, kontakter, siden den harde tilbakestillingen vil forlate terminalen din som om du nettopp hadde tatt den ut av esken.

Hvis du nå har bestemt deg for å gå foran, følg disse instruksjonene.

Han Alcatel One Touch Pop C3 Du kan tilbakestille den på to måter, den første er for når vi ikke kan slå på terminalen av en eller annen grunn, i dette tilfellet vil vi bruke de fysiske knappene på mobilen til å gjøre en hard tilbakestilling på Alcatel One Touch Pop C3, Følg disse trinnene:

  1. Lader terminalbatteriet helt
  2. Trykk og hold samtidig på Volumtast + og av / på-knapp.
  3. Menyen vises Gjenoppretting, nå beveger vi oss med volumtastene på denne menyen til vi markerer alternativet Tørk tilbakestilling av data fra fabrikken, for å velge vil vi trykke på av / på-knapp.
  4. Vi åpner en annen meny der vi må velge frasen Ja slett all brukerdata, og bekreft igjen med av / på-knappen.

Nå starter terminalen prosessen, og når den er ferdig, vil mobiltelefonen din være som om den bare var utenfor boksen.

Den andre måten vi kan gjenopprette fabrikkdataene til Alcatel One Touch Pop C3 Vi kan bruke den når vi kan slå på terminalen, og vi må følge trinnene nedenfor

  1. Vi må ha tilgang justeringer
  2. Vi velger Sikkerhetskopiere og tilbakestille.
  3. Og nå vil vi velge Tilbakestill fabrikkdata.
  4. Vi bekrefter ved å trykke Tilbakestill telefonen.
  5. Og vi bekrefter igjen ved å trykke slette alt.

På denne måten vil vi ha terminalen vår som om den var ny