Hvordan lage et videooppsummering fra 2019 på Facebook

Som hvert år, Facebook Det tillater lag en oppsummeringsvideo av alle 2019-publikasjonene dine, så denne muligheten skal vises på telefonen din eller på nettversjonen av det sosiale nettverket, en videopublikasjon som du kan dele på veggen din.

Denne delen kommer akkurat når det også er Facebook publiserer årets mest kommenterte emner på Facebook delt på måneder, noen av dem emner som er aktuelle i dag eller var den gangen.

Han “År i gjennomgang”Returnerer rundt disse datoene, en spesifikk del av denne tiden som Facebook aktiverer for alle brukere gradvis slik at de kan dele en vakker Video sammendrag med alle de bildene og videoene som er lastet opp i 2019.

Den er tilgjengelig fra 11. desember og skal vises på nyhetsseksjonen på Facebook på mobilen din, eller også på datamaskinen, men hvis ikke, er det en måte å tvinge den slik at du kan lage din personlige sammendragsvideo. Gjør følgende:

  1. Skriv inn Facebook og på mobilen din Klikk på ikonet med de tre horisontale stripene. Avhengig av om du bruker en iPhone eller en Android-telefon, vil ikonet være i en annen posisjon.
  2. Når du er trykket, går du inn i alternativet “minner”. Det er her delen “En dag som i dag” vises som du kan deaktivere, men i dette tilfellet er vi ikke interessert i den muligheten, men snarere å lage videoen, som hvis alt går bra, skal vises i forgrunnen.

Bilde - Hvordan lage et videooppsummering fra 2019 på Facebook

  1. I tilfelle du allerede har den tilgjengelig, vil du bare måtte klikke på delingsknappen slik at alle Facebook-vennene dine kan se den, selv om du før kan se den for å se om du liker den eller ikke ved å klikke på alternativet “trykk for å starte”.

Bilde - Hvordan lage et videooppsummering fra 2019 på Facebook

Når den er publisert, kan du trykke på den for å se den igjen, den vil vise de beste bildene og videoen din med flest likes under en fin sang.

Slik kan du lag Facebook sammendrag video, i det tilfelle at tilgang til minnene fra profilen din ikke ser ut som en slik mulighet, vil det være nok å vente noen timer eller noen dager til du kan se den, ettersom denne funksjonaliteten gradvis blir distribuert.

Slik viser du ventende venneforespørsler på Facebook