contadores Skip to content

Hvordan lage vår medisinske ID eller medisinske data med den nye iOS 8

Finn ut hvordan du raskt og enkelt kan lage dine medisinske data med den nye iOS 8 Health-appen

Med ankomsten av den nye iOS 8 introduserte Apple flere nye funksjoner relatert til brukernes helse og velvære. Blant mange virkelig interessante funksjoner, ønsker vi i dag fremhever funksjonen kalt medisinsk ID, opprettet av en gruppe helsefirmaer for å kunne samle forskjellige data om brukerens fysiske tilstand (allergier, kontakttelefonnummer, navn, fødselsdato …)

Og det er at når Apple presenterte Helse for publikum, gjorde det det som et kontrollsenter for helserelaterte applikasjoner som kom til iOS 8 med den faste intensjonen å lagre alle dataene relatert til fysisk trening, mat, vekt og mål for å få. Men, denne funksjonen er fremdeles litt begrenset, og foreløpig gir den oss ingen analyse eller råd.

En av planene som Apple ønsker å promotere med den nye iOS 8 er imidlertid Medical ID, som kommer til å bli som en plass der vi kan legge til personlig og medisinsk informasjon om brukeren slik at i tilfelle en nødsituasjon kan enhver ringe 112 gratis. I tillegg kan leger eller helseassistenter se om pasienten er allergisk mot medisiner, deres historie og hvem han skal ringe i en nødsituasjon.

create-medical-id-medical-data-ios-8-2

Gi dine medisinske data i nødstilfelle takket være Helse og iOS 8

I dag skal vi vise deg hvordan lage en egen medisinsk ID takket være den nye iOS 8 og for dette vil vi følge følgende trinn som vi presenterer nedenfor:

  • Vi får tilgang til Helse-applikasjonen iOS 8.
  • Når du først er inne, vil vi se at det er det fire forskjellige faners nederst på skjermen: Dashbord, helsedata, kilder og medisinske data (medisinsk ID).
  • Vi velger fanen Medisinske data eller medisinsk ID og en skjerm full av alternativer vil vises som vi må fullføre, for eksempel vårt bilde, navn og etternavn, fødselsdato, legehjelp, medisinske merknader, allergiske reaksjoner, medisiner og en kontakt i nødstilfeller.

Fullføre alle disse dataene tVi støtter vår medisinske ID fullstendig optimalisert og fullført slik at i nødstilfellerVi håper at dagen aldri kommer, vi har alle våre medisinske data oppdatert og komplette for å lette arbeidet med helsepersonell.

create-medical-id-medical-data-ios-8-3

Med disse medisinske dataene ønsker Apple å forbedre kundenes helse og velvære ved å gi dem tilgang til våre medisinske og personlige data i tilfelle en nødsituasjon. Som gutta på 9TO5Mac sier, kan du imidlertid være veldig rolig fordi hvis det er tilfelle, hvis vi har enheten sperret med en sikkerhetskode, vil ingen kunne få tilgang til mer data fra vår iPhone, forblir bare og utelukkende i stand til å lese vår “sykehistorie.”

Hva synes du om denne nye funksjonen i iOS 8? Har du allerede din oppdaterte medisinske ID eller medisinske data?