Hvordan laste ned Brawl Stars for iOS på iPhone og iPad

iPhone

Supercell, utviklerbedriften som opprettet Clash of Clans eller Clash Royale, har gitt ut det nye Brawl Stars-spillet på den kanadiske App Store.

Brawl Stars er et multiplayer-mobilspill der spillerne har mulighet til å kjempe episke kamper i forskjellige modaliteter for å samle krystaller og ødelegge fiendene deres.

Brawl Stars

Selskapet viste Brawl Stars-spillet live i en spektakulær turnering sendt på YouTube. Dessverre, som vi nevnte tidligere, Brawl Stars er ikke tilgjengelig i alle land.

På iOS kan den bare lastes ned fra Canada App Store. Men i denne opplæringen vil vi forklare hvordan du kan last ned og installer Brawl Stars på din iPhone, iPad eller iPod touch. Og uten Jailbreak!

Hvordan laste ned Brawl Stars i iOS App Store

For å laste ned det nye spillet Brawl Stars fra skaperne av Clash of Clans og Clash Royale, må vi “lure” vår iPhone eller iPad til å tro at vi er i Canada. Og hvordan gjøre det? Opprette en Apple ID fra Canada.

en. Logg av iCloud, iTunes Store og App Store.

to. Gå til Innstillinger> iCloud og lag en ny Apple ID.

3. Du kan også gjøre det fra bunnen av App Store.

Fire. Velg deretter landet Canada.

5. Godta vilkårene.

6. Skriv inn din e-postadresse, sikkerhetsspørsmål og passord.

7. Den neste tingen å gjøre er å legge til en adresse, et postnummer og et telefonnummer for Canada.

Brawl Stars

Når prosessen er fullført, må du få tilgang til App Store og søke etter Brawl Stars. Når det nye flerspillerspillet er lastet ned, har du muligheten til å logge inn igjen med hovedkontoen din.

Som du kan se i videoen som vi har delt, Brawl Stars har mange likheter med Clash Royale. Samme grafikk, samme perspektiv, men ulik spillmekanikk og dynamikk. Det er ikke en turbasert flerspillerkamp, ​​men i sanntid. Hva med?

Spor | Xataka