contadores Skip to content

Hvordan laste ned og installere iOS 10 og macOS Sierra Beta

Et bredt utvalg av nye funksjoner er etablert i iOS 10 og macOS (tidligere OS X). Mange av dere har spurt oss når begge operativsystemene vil være tilgjengelige, og svaret er høsten 2016.

Imidlertid er det muligheten for å laste ned beta-versjoner av iOS 10 og macOS før den offisielle lanseringen på iPod, iPhone, iPad og Mac.

For å være en av de første som prøver iOS 10 og macOS Sierra, må du være registrert i Apple Beta-programvare. Hvordan gjøre det? Fortsett å lese.

Hvordan laste ned og installere iOS 10 og macOS Sierra

Som kunngjort under WWDC i går, vil utviklere være de første til å få tilgang til Apples beta-programvare: watchOS 3, tvOS 10, iOS 10 og macOS Sierra. Utviklere kan laste ned betaen fra nettstedet Apple Developers.

For alle andre forbereder Apple seg en betaversjon som lanseres offisielt neste juli.

slack-imgs.com_

For å bli med i Apple Beta-programvaren, gå til selskapets nettsted og registrer deg med din Apple ID. Hvis du ikke har en konto, kan du få en helt gratis. Etter å ha akseptert Apples vilkår og betingelser, inkluderer iOS-enhetene dine for å motta alle betaversjonsvarsler og oppdateringer.

Når du er medlem av Apple Beta-programvaren, er alt du trenger å gjøre å laste ned og installere den siste versjonen av iTunes. Når Apple slipper den første offentlige betaen neste måned, vil du kunne installere iOS 10 og macOS Sierra gratis på iPod, iPhone, iPad og Mac som er kompatible med operativsystemene.

macOS-Sierra-5

For å laste ned eller installere betas, koble enheten til PC / Mac via USB, åpne iTunes og / eller åpen Programvare oppdatering. De av dere som vil prøve macOS Sierra, kan få tilgang til beta-programvaren fra Mac App Store.

Gjennomgang av iOS 10 på video

Som vi alltid anbefaler våre lesere, bør du tenke deg godt om før du laster ned en betaversjon av et operativsystem. Betaversjoner kan inneholde feil og feil som kan skade enheten din, så Det anbefales å vente på utgivelsen av den andre eller tredje beta-versjonen av iOS 10 og macOS Så for tingen å stabilisere seg.