Hvordan laste ned Super Mario Run for iPad og iPhone

Hvor lenge har det gått i dag, ikke sant? Timer og timer på å se på App Store og vente på at varselet skal lastes ned – med tillatelse fra Bully: Jubileumsutgave selvfølgelig – årets spill for mobile enheter. Vel, faktisk er det årets spill for iPhone og iPad, Android-brukere vil måtte støve av den gamle Game Boy for å gjenopprette disse magiske sensasjonene eller vente til 2017. I tilfelle du ikke hadde funnet ut av det ennå, mener vi Super mario løp. Og det er at fra i dag kan mer enn 150 land glede seg over tidenes mest berømte rørlegger

Gjennom mange innlegg har vi fortalt deg alt du trenger å vite om Super Mario Run i detalj: fra alle nivåer og verdener i spillet, til karakterene du kan finne i spillet, hva du kan spille gratis og hva ikke og selvfølgelig , om det er verdt å kjøpe det til en pris av 10 euro.

Så dagen for lanseringen har vi ikke noe mer å fortelle deg hvordan du laster ned Super Mario Run for iPad og iPhone.

Hvordan laste ned Super Mario Run for iPad og iPhone

For å laste ned Super Mario Run for iPad og iPhone trenger vi bare å følge tre enkle trinn:

en) Få tilgang til App Store på enheten din. Husk å huske din Apple ID og passord respektive, fordi det vil være nødvendig.

Super mario run nedlasting

to) Selv om det er flere måter å finne apper i App Store, hvis du vet navnet, er det enkleste å gå til søkemotoren og skrive inn Super mario løp. Trykk på lupen. Super Mario Run vil vises som den første, men sørg for at den sier at den kommer fra Nintendo. Til slutt, klikk på få.

3) Appen er på 173 MB, altså sørg for at du har god Wi-Fi – husk at Super Mario Run krever at du alltid er online – og batteri til det. Når den er installert, slå den opp på skrivebordet, trykk på den og nyt!

Super mario løp

Når du får tilgang til spillet vil du ha flere skjermer som som vanlig fungerer som en tutorial slik at du har de grunnleggende forestillingene å spille. Like måte, må du oppgi brukernavnet ditt og hvis du vil, kan du koble den til en My Nintendo-klubbkonto.

Hvis du vil hoppe over alle disse trinnene, gjør vi det enda enklere for deg: