Hvordan legge inn en kommentar på Instagram

Instagram er et av de fasjonable sosiale nettverkene, så organisasjonen i kommentarene til publikasjonene er essensiell.

Deretter viser vi deg prosessen med å legge ut en kommentar på Instagram slik at det alltid vises øverst.

Det er mulig at du har lastet opp et bilde du liker til det sosiale nettverket Instagram.

Problemet kommer når det er veldig kommentert innlegg og du kan ikke legge inn en kommentar i tilfelle du glemte å legge inn informasjon i beskrivelsen eller bare fordi du vil angi noen detaljer som et “post it”.

Vel, som sådan på Instagram er det ingen mulighet til å legge ut en kommentar fra andre brukere i publikasjonene dine, men det er den muligheten for at våre egne kommentarer vil bli vist over At de andre.

Prosessen som følger er som følger:

  1. For å starte med prosessen, vil vi kommentere et bilde av oss selv, siden vi ikke vil være i stand til å forstyrre resten av plattformens publikasjoner.

    Selv om vi senere har kommentert at andre brukere, vil vi, som er eiere av nevnte fotografi, ha preferanse fremfor resten og vår kommentar vil bli fremhevet.

Bilde - Hvordan legge inn en kommentar på Instagram

  1. For å gjennomføre denne prosessen på en mer effektiv måte, er vår anbefaling den som din egen kommentar siden den på denne måten vil bli plassert i riktig kronologisk rekkefølge, men i Instagram-feeden vil den komme ut over de andre.

Bilde - Hvordan legge inn en kommentar på Instagram

  1. Knappen for å like en Instagram-kommentar, som i andre sosiale nettverk, finnes på høyre del av kommentaren, symbolet er et gjennomsiktig hjerte som vil bli rødt når vi trykker på det.
  2. Når vi har trykket på det, vil vi se det vår kommentar er bedre posisjonert enn resten, siden vi på denne måten kan legge til informasjon eller redigere publikasjonen senere for å legge til ytterligere detaljer.

Legg ut andres kommentarer

Hvis du legger inn et innlegg, og noen av dine følgere kommer med en kommentar, kan du nå med en ny mulighet stille det til å vises over.

Total det kan settes opptil 3 kommentarer og eieren vil motta et varsel om at kommentaren er lagt ut.

Til legg ut andres kommentar Gjør følgende i noen av innleggene dine, enten det er videoer eller bilder:

  1. Åpne innlegget og se etter den kommentaren du vil fikse, skyv nå fingeren til venstre, og en serie ikoner vises, Klikk på den med stempelformen.

Bilde - Hvordan legge inn en kommentar på Instagram

Ferdig, kommentaren vil bevege seg til toppen og inskripsjonen “fast” vil vises som indikerer at kommentaren ble satt.

Fordelen er at du kan fjerne den når som helst, enten umiddelbart eller når du vil.

Bilde - Hvordan legge inn en kommentar på Instagram

Slik finner du og bruker motefiltre på Instagram

Hva syntes du om opplæringen? Tror du det vil være nyttig for deg når du organiserer kommentarer fra andre brukere?

Tabla de contenidos