Hvordan nedgradere fra iOS 8.1.3 til 8.1.2 på iPhone og iPad

Hvordan nedgradere fra iOS 8.1.3 til 8.1.2 på iPhone og iPad

Apple slapp sist tirsdag sin nye versjon iOS 8.1.3, En versjon som kommer for å rette opp noen aspekter, før utgivelsen av iOS 8.2, med mer nyheter og kompatibilitet med Apple Watch.

Som alltid skjer, denne nye versjonen fjerner Jailbreak fra iOS-enheter, så du kan ha utilsiktet oppdatert og vil gå tilbake til forrige versjon. Vi forteller deg hvordan du gjør det i noen få enkle trinn.

iOS 8.1.3 bringer noen interessante forbedringer

En av forbedringene som har fått mest oppmerksomhet i iOS 8.1.3 er reduksjonen i lagringsplass som applikasjoner trenger å oppdatere.

nedgradering-8-1-2-iphone-ipad-2-nedgradering-8-1-2-iphone-ipad-2-

Noen brukere hadde sett hvordan noen av spillene eller applikasjonene deres ikke kunne oppdateres på grunn av mangel på plass på enheten deres, og Apple har løst disse klagene, noe som reduserte plassen som kreves for å oppdatere appene og spillene betraktelig. Uten tvil gode nyheter for alle brukerne som har iOS-enheter med mindre kapasitet.

TaiG har ennå ikke bekreftet at denne iOS-oppdateringen Fjern verktøyet fra enheter, men Apple har selv bekreftet at det fjerner dette sikkerhetsproblemet med den nye versjonen, i Cupertino egen støttedokumentasjon som den har utgitt fra den nye oppdateringen.

Hvordan nedgradere til iOS 8.1.2

Det første du bør vite er at du kan nedgradere til forrige versjon mens Apple fortsetter å signere denne firmwaren og fremdeles kan lastes ned fra den offisielle siden.

nedgradering-8-1-2-iphone-ipad-3

For å unngå en mulig uforutsett hendelse, anbefaler vi deg alltid å laste ned firmware-kompatibel med enheten din og lagre den i tilfelle det er nødvendig i fremtiden.

Men la oss starte, vil vi nedgradere til iOS 8.1.2 på din iPhone eller iPad.

1.- Det første du bør gjøre er å laste ned iOS 8.1.2 fra lenkene vi tilbyr på iPadizate.

2.- Ta en sikkerhetskopi av enheten din med iTunes eller iCloud, før du gjør noe.

3.- Koble iPhone eller iPad til PC eller Mac og åpne iTunes, da det vil være nødvendig. Forsikre deg om at du har lastet ned den kompatible versjonen for iOS 8.1.2-enheten din og lagre den på datamaskinens harddisk.

4.- I iTunes får du tilgang til informasjonen på enheten din og holder SHIFT på PC eller OPTION-tasten hvis det er tilfelle en Mac, og klikk med musen, uten å slippe tasten, på gjenopprettings-knappen. Et vindu åpnes der du bør se etter firmwaren du nettopp lastet ned for å installere den.

5.- Nå må du bare vente til prosessen er ferdig, og du har allerede iPhone eller iPad med iOS 8.1.2-versjonen av Apple-operativsystemet.

Hvis du har fulgt disse fem trinnene, vil du ha nedgradert til forrige versjon av iOS på enheten din. Husk å gjøre det så snart som mulig, siden Apple når som helst kan slutte å signere den forrige versjonen av iOS.

nedgradering-8-1-2-iphone-ipad-4

Denne enkle opplæringen kan brukes til å nedgradere enhver versjon av iOS, siden den alltid gjøres på en veldig lignende måte. Vi har møtt noen nye iOS 8.1.3-data takket være BGR.

Kan hende du også liker 7 aspekter du bør vite om Jailbreak før du installerer iOS 8.1.3

Har du nedgradert? Du kan fortelle oss om opplevelsen din og om alt gikk bra og uten problemer.