Hvordan nedgradere fra iOS 8.2 til iOS 8.1.3 (iPhone og iPad)

Forrige mandag slapp Apple den nye versjonen iOS 8.2 for brukere, en flott oppdatering som gir viktige nyheter og funksjoner, inkludert støtte for Watch, stabilitetsforbedringer og feilrettinger. Hvis du ved et uhell har oppdatert iPhone eller iPad og vil gå tilbake til forrige versjon Vi forklarer hvordan du nedgraderer fra iOS 8.2 til iOS 8.1.3 i noen få enkle trinn.

Med ankomsten av iOS 8.1.3 eliminerte Apple muligheten for å Jailbreaking den versjonen. Men, I iOS 8.2 Beta 2 har det vært mulig å jailbreak TaiG for Mac, som vi fortalte deg på iPadizate for noen uker siden. På den annen side forteller vi deg også hvordan du kan få det med versjonen av dette verktøyet for Windows.

nedgradering-8-1-3-iphone-ipad-4

Dette får oss til å tenke at Jailbreak snart kan være tilgjengelig for den endelige versjonen av iOS 8.2, men i dag skal vi forklare hvordan kan du gå fra iOS 8.2 til iOS 8.1.3 på iPhone og iPad i tilfelle du utilsiktet har oppdatert eller bare liker hvordan enheten hadde det med den forrige versjonen. La oss begynne!

Forbedringer inkludert i iOS 8.2

Som vi tidligere har sagt, iOS 8.2 er en flott systemoppdatering, og fører derfor med seg nye funksjoner og funksjoner. Blant høydepunktene er støtte for Apple Watch, forbedringer av Health-appen og VoiceOver-funksjonen, stabilitetsforbedringer og korrigering av forskjellige feil som er til stede i forrige versjon.

nedgradering-8-1-3-iphone-ipad-5

Når det gjelder Watch, har iOS 8.2 to nye applikasjoner, den ene for å konfigurere og administrere smartwatch og den andre for å administrere dataene fra sportsøktene som er registrert gjennom Training and Activity-appene. I tillegg inkluderer App Store med iOS 8.2 en ny seksjon for de applikasjonene som vil være kompatible med smartklokken når jeg kommer til markedet.

Hvordan nedgradere til iOS 8.1.3

Hvis den siste versjonen av systemet ikke overbeviser deg og du vil gå tilbake til iOS 8.1.3, må du gjøre det så snart som mulig, siden du kan bare nedgradere mens Apple fortsetter å signere fastvaren, og du kan laste ned versjonen fra det offisielle nettstedet til selskapet. Normalt har Apple ikke en bestemt tid, og varsler heller ikke når den slutter å signere den, så vi anbefaler å gjøre det så snart som mulig.

nedgradering-8-1-3-iphone-ipad-3

En annen ting du kan gjøre i disse tilfellene for å unngå overraskelser, er Last ned firmware kompatibel med din iPhone eller iPad, i dette tilfellet iOS 8.1.3, og lagre den i tilfelle du noen gang trenger den. Vi drikker ikke lenger, og vi vil se hvordan du nedgraderer til iOS 8.1.3 på iPhone og iPad.

  1. Last ned firmware til iOS 8.1.3 som tilsvarer din versjon av iPhone eller iPad på datamaskinen din. Du kan få det fra RedmondPie, der de har koblingene for alle kompatible enheter.
  2. Den neste tingen, før vi kommer inn på det hele, er sikkerhetskopiere til iTunes eller iCloud, slik at du kan gjenopprette all informasjonen din i tilfelle noe skulle gå galt i prosessen.
  3. Forsikre deg om at du har lastet ned versjonen av iOS 8.1.3 som tilsvarer enheten din. Ckoble iPhone eller iPad til datamaskinen og åpne iTunes.
  4. Velg din iPhone eller iPad i iTunes og få tilgang til fanen der sammendraget er med informasjonen. Det neste du må gjøre er trykk på gjenopprettings-knappen mens du holder nede Shift-tasten i Windows eller alternativtasten hvis du har en Mac. Du vil se et popup-vindu som er åpen der du må finne iOS 8.1.3-filen som du har lastet ned, og klikk på godta.
  5. Nå gjenstår det bare vent til iTunes gjør jobben sin og installer iOS 8.1.3 igjen på din iPhone eller iPad.

nedgradering-8-1-3-iphone-ipad-2-

Med disse enkle trinnene Du vil kunne nedgradere til iOS 8.1.3 på iPhone eller iPad med iOS 8.2. Husk at Apple kan slutte å signere versjonen når som helst, så last ned firmwaren så snart som mulig slik at du kan ha den tilgjengelig for tilfelle du vil gå tilbake til forrige versjon.

Til slutt, minne deg på det Disse trinnene tjener til å nedgradere med andre versjoner, selv om det ikke er iOS 8Så hvis du har en enhet med en eldre versjon og har firmwaren til den forrige, kan du bruke den.