Hvordan nedgradere til iOS 8.0 fra versjon 8.0.1

Hvordan nedgradere til iOS 8.0 fra versjon 8.0.1

L√łs problemer p√• iPhone 6 eller iPhone 6 Plus med nedgradering av iOS 8.0.1 til versjon 8.0

Som vi har fortalt deg, ankomst av IOS 8.0.1-oppdateringen har kommet full av kontroverser p√• grunn av det store antallet feil som den bringer. Men ikke bekymre deg, for hvis du er en av brukerne du finner i denne ubehagelige situasjonen, har vi i dag en veldig enkel l√łsning: nedgradere til iOS 8.0.

Selv om det virkelig er, er det som om vi oppdaterer enheten igjen, siden Apple har tillatt dette som et forsiktighets tiltak for √• l√łse problemet √łyeblikkelig. Sjekk interi√łret for den komplette trinnvise oppl√¶ringen. Etter at det er gjort, skal iPhonen din fungere normalt og uten noen av problemene som dukket opp i den siste oppdateringen.

nedgradering-ios-8

Hvordan nedgradere fra iOS 8.0.1 til iOS 8.0

Trinn 1: Vi lastet ned iOS 8.0 firmware for enheten gjennom nedlastingssiden vår.

Steg 2: Vi sl√•r av Finn min iPhone p√• enheten hvis vi har den aktivert. For dette skal vi justeringeriCloud og deaktiver alternativet “Finn min iPhone”.

Trinn 3: Vi kobler enheten til en datamaskin med iTunes installert.

Trinn 4: Vi åpner enhetssiden i iTunes, og hold nede Valg-tasten (Skift for Windows-brukere) mens vi klikker på Se etter oppdateringsknapp. Vi ser etter IPSW-firmwarefilen som vi lastet ned i trinn 1, velg den og klikk Åpen.

Trinn 5: Et popup-vindu vil fortelle oss at iTunes vil oppdatere iPhone for iOS 8.0 og bekrefte oppdateringen med Apple, vi klikker på knappen Å oppdatere. Vi venter til enhetsoppdateringen er installert, og vi kan glede deg over iOS 8.0 igjen uten å ha ulempene med den nye iOS 8.0.1.

Det gode med denne metoden er at du ikke mister noen av telefonens innstillinger eller noen av dataene våre. Alle bilder, meldinger, e-postmeldinger, etc. må være klare og vente på enheten vår når vi slår den på igjen.

Trolig vil Apple sannsynligvis gi ut en iOS 8.0.2-oppdatering p√• rekordtid, men frem til da vil dette sannsynligvis v√¶re den beste l√łsningen for de brukerne som trenger √• gjenbruke iPhone 6 og iPhone 6 Plus p√• en normal m√•te og uten noe problem.

Og du, har du hatt noen av disse problemene når du bruker iOS 8.0.1 på iPhone 6? Fortell oss om opplevelsen din i kommentarfeltet nedenfor, og ikke glem å dele dette med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!

På iPadizate | Hvordan bytte fra iOS 8 til 7.1.2 på iPhone, iPad og iPad Mini