Hvordan nedgradere til iOS 8.0 fra versjon 8.0.1

Hvordan nedgradere til iOS 8.0 fra versjon 8.0.1

Løs problemer på iPhone 6 eller iPhone 6 Plus med nedgradering av iOS 8.0.1 til versjon 8.0

Som vi har fortalt deg, ankomst av IOS 8.0.1-oppdateringen har kommet full av kontroverser på grunn av det store antallet feil som den bringer. Men ikke bekymre deg, for hvis du er en av brukerne du finner i denne ubehagelige situasjonen, har vi i dag en veldig enkel løsning: nedgradere til iOS 8.0.

Selv om det virkelig er, er det som om vi oppdaterer enheten igjen, siden Apple har tillatt dette som et forsiktighets tiltak for å løse problemet øyeblikkelig. Sjekk interiøret for den komplette trinnvise opplæringen. Etter at det er gjort, skal iPhonen din fungere normalt og uten noen av problemene som dukket opp i den siste oppdateringen.

nedgradering-ios-8

Hvordan nedgradere fra iOS 8.0.1 til iOS 8.0

Trinn 1: Vi lastet ned iOS 8.0 firmware for enheten gjennom nedlastingssiden vår.

Steg 2: Vi slår av Finn min iPhone på enheten hvis vi har den aktivert. For dette skal vi justeringeriCloud og deaktiver alternativet “Finn min iPhone”.

Trinn 3: Vi kobler enheten til en datamaskin med iTunes installert.

Trinn 4: Vi åpner enhetssiden i iTunes, og hold nede Valg-tasten (Skift for Windows-brukere) mens vi klikker på Se etter oppdateringsknapp. Vi ser etter IPSW-firmwarefilen som vi lastet ned i trinn 1, velg den og klikk Åpen.

Trinn 5: Et popup-vindu vil fortelle oss at iTunes vil oppdatere iPhone for iOS 8.0 og bekrefte oppdateringen med Apple, vi klikker på knappen Å oppdatere. Vi venter til enhetsoppdateringen er installert, og vi kan glede deg over iOS 8.0 igjen uten å ha ulempene med den nye iOS 8.0.1.

Det gode med denne metoden er at du ikke mister noen av telefonens innstillinger eller noen av dataene våre. Alle bilder, meldinger, e-postmeldinger, etc. må være klare og vente på enheten vår når vi slår den på igjen.

Trolig vil Apple sannsynligvis gi ut en iOS 8.0.2-oppdatering på rekordtid, men frem til da vil dette sannsynligvis være den beste løsningen for de brukerne som trenger å gjenbruke iPhone 6 og iPhone 6 Plus på en normal måte og uten noe problem.

Og du, har du hatt noen av disse problemene når du bruker iOS 8.0.1 på iPhone 6? Fortell oss om opplevelsen din i kommentarfeltet nedenfor, og ikke glem å dele dette med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!

På iPadizate | Hvordan bytte fra iOS 8 til 7.1.2 på iPhone, iPad og iPad Mini