Hvordan redigere tittelen og beskrivelsen til en IGTV-video

Har du lastet opp en video til IGTV-profilen din de siste ukene? Om det er en personlig eller profesjonell profil du bør vite hvordan du redigerer tittelen og beskrivelsen til en IGTV-video, en enkel prosedyre som kan være nyttig i fremtiden.

Som et tidligere trinn for å begynne å bruke IGTV, du må opprette en kanal, noe veldig enkelt å gjøre. Etter å ha fullført dette trinnet kan du begynne å bruke plattformen med subida av alle videoene du ønsker med opptil 1 times varighet.

Det er en enkel ting som tar veldig få skritt. Blant dataene som blir spurt når du laster opp en video, må du skrive en beskrivelse og en tittel på videoen, to felt som du kan endre når du vil senere.

Bilde - Hvordan redigere tittelen og beskrivelsen til en IGTV-video

Bare fra datamaskinen

Normal for laste opp en video til IGTV er å bruke mobilapplikasjonen til denne plattformen, men visse alternativer er ikke tilgjengelige i nevnte app, og du må ty til en datamaskin, som i dette spesifikke tilfellet.

Hvorfor klarer ikke Instagram Stories å laste opp et GIF?

Å redigere tittelen og beskrivelsen av en IGTV-video er en av mulighetene du kan gjøre ved å gå inn Instagram gjennom teamet ditt, selv om du også må gjøre det hvis du vil lagre et utkast til en video.

Dette er to interessante alternativer som foreløpig bare er tilgjengelige å kjøre fra en nettleser. Uansett, vi kommer til å forlate deg trinn redigere tittelen og beskrivelsen av noen av videoene du har lastet opp til IGTV, bare gjør følgende:

  1. Åpne Instagram på datamaskinen din via Google Chrome eller en annen nettleser, og skriv inn profilen din der du har IGTV-kanalen.

Bilde - Hvordan redigere tittelen og beskrivelsen til en IGTV-video

  1. Skriv inn profilen din og gå til IGTV-seksjonen.

Bilde - Hvordan redigere tittelen og beskrivelsen til en IGTV-video

  1. Klikk nå på videoen du vil redigere kommenterte parametere for, og klikk deretter igjen på menyknappikon, et ikon med tre rette horisontale prikker.
  2. Velg alternativet “Redigere”Og du kan nå endre tittelen og beskrivelsen på den bestemte videoen.

Hvis du skjønner, rediger tittelen og beskrivelsen på en IGTV-video Det er ganske enkelt og raskt, men du kan bare gjøre det fra Instagram på nettet, så du må være forsiktig når du laster opp en video fra mobilen din, og sørg for at disse to parameterne er riktige.

Hva gjør jeg når Instagram Stories ikke lastes?

Tabla de contenidos