Uncategorized

Hvordan ringe 50-manns videosamtaler fra Instagram

Instagram-rom

Etter oppdateringen for noen dager siden, lanserer Instagram igjen en annen funksjon som vi vil se gradvis komme på alle enheter med Android og iOS, muligheten for å lage videochattrom for opptil 50 medlemmer. Dette skyldes integrasjonen med Messenger Rooms, den nye funksjonen i Facebook Messenger som søker å spre seg mellom alle plattformene på nettverket, Instagram, WhatsApp og Facebook selv.

Messenger Rooms er Facebooks forsøk på å slå tilbake foran videosamtaler fra Zoom og FaceTime, som tillater et mye høyere antall brukere. For øyeblikket er Instagram ledende i å integrere denne funksjonen, men vi tror ikke at WhatsApp vil ta lang tid å inkludere den, og dermed tillater tverrsnittskommunikasjon mellom de tre plattformene i gruppen.

Slik starter du en videosamtale gjennom Messenger Rooms på Instagram

Ved å følge trinnene som vi indikerer nedenfor, vil du se hvordan Til tross for at den er litt skjult, er det veldig enkelt å benytte seg av denne nye funksjonen.

Den første tingen å huske på før du starter er at fordi Instagram er avhengig av Facebooks Messenger-rom, for å kunne bruke det det er nødvendig å ha Messenger-appen installert og fungere på enheten vår. Du har det? OK, la oss komme i gang!

  • første For å starte vil vi åpne Instagram-appen og klikke på papirplanikon øverst til høyre for å få tilgang til meldingsboksen.

  • andre Klikk posten inne i postkassen Kamera i øvre høyre hjørne.

  • tredje Her vil vi klikke på Skap rom.

I tilfelle dette er vår første gang vi bruker Messenger Rooms, blir vi bedt om å logge inn på Facebook, med dette gjort fortsetter vi.

  • fjerde Et kort vises nederst som vil si Lag rom som … (navnet ditt), klikk på den.

  • femte Velg hvilke andre brukere du vil invitere til chatterommet ditt, når du har valgt den du vil klikke på Klar.

  • sjette Et nytt kort vises nederst og gir deg muligheten til å kopiere lenken for å dele den manuelt, gå inn i rommet eller sende en lenke til det via Instagram til andre brukere å delta. Vi vil klikke på Gå inn i rommet.

  • syvende Et popup-vindu vil vises som indikerer at du forlater Instagram, og du vil bli ledet til Messenger, klikk på Å akseptere.

  • 8. Messenger starter videochattrommet med de du har invitert, og det eneste som blir igjen er at resten av brukerne blir med.

Messenger-rom-1

Det kan interessere deg | Han kaster en iPhone fra 90 meters høyde og er overrasket over at den går i stykker

Som en detalj å ta hensyn til, Rom-videochatter er ikke kryptert fra ende til ende som tilfellet er med WhatsApp eller FaceTime videosamtaler, så vi anbefaler bruken på en mer uformell måte, i stedet for som et vanlig kommunikasjonsmiddel for øyeblikket. Til tross for dette fordelen det gir er at du kan begrense antall brukere som kan bli med, så når grensen er nådd, kan ingen andre være med hvis noen ikke forlater før.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK