FaceTime

Hvordan se FaceTime, WhatsApp eller Zoom videosamtaler fra TV

Ansiktstid

Vi opplever en oppstandelse av videosamtaler på grunn av den nåværende pandemiske situasjonen, og selv om tiltakene gradvis blir avslappet, kan det fortsatt ta en stund å komme turer for å se familiemedlemmer. Imidlertid kan det være et problem å ringe videosamtaler fra en enhet som iPhone, spesielt hvis vi er mange deltakere, vil du se alle veldig små.

Av denne grunn gir vi deg i dag en guide med alt du trenger, slik at du kan se videosamtalen du foretar på TV-en. fra en iPhone, iPad eller Mac, eller andre Windows- eller Android-enheter. Du trenger litt tilbehør siden TV-er ikke har et kamera eller apper av denne typen, men det vil ikke koste deg mye penger.

Alt du trenger for å se videosamtaler fra TV

Den normale tingen er at for å ringe en videosamtale vil vi bruke smarttelefonen eller nettbrettet, en iPhone eller en iPad. Og for å koble dem til TV har vi forskjellige alternativer, noen billigere og andre dyrere, men alle av dem vil tillate oss ikke bare å foreta videosamtaler fra TV, men også mange andre ting. Dette er hva du trenger:

Houseparty videosamtaler

Støtte for enheten din

Hvis du skal bruke en iPhone eller Android-smarttelefon eller en iPad som kamera, må du ha en passende støtte som tillater deg plasser enheten på passende avstand, trygt og i forskjellige stillinger. Vi har forskjellige alternativer, selv om det mest anbefalte er et lite stativ som kan brukes til andre funksjoner.

Kjøp stativ for smarttelefon | 8,49 euro

Kjøp iPad-støtte | 14,99 euro

Send innholdet med kabel

Nå som vi har enheten vår i en god posisjon, må vi koble den til TV-en for å duplisere skjermen vår og se videosamtalen i full størrelse. Det første alternativet er gjennom en HDMI-kabel, som du sannsynligvis allerede har hjemme. Så alt du trenger er en Lyn til HDMI eller USB-C til HDMI-adapter, dette er to veldig rimelige og kvalitetsmessige alternativer.

Kjøp Lyn til HDMI-adapter | 16,99 euro

Kjøp USB-C til HDMI-adapter | 16,99 euro

Send innhold trådløst

Det andre alternativet er å sende innholdet trådløst til fjernsynet ditt, uten behov for noen kabel. Hvis du har en TV-kompatibel med AirPlay kan du sende innholdet direkte fra din iPhone eller iPad og duplisere skjermen på TV-en, i tilfelle av Android kan du også gjøre det hvis TV-en er kompatibel. Hvis ikke, har du to alternativer eller ett Amazon Fire TV, med apper, for eksempel AirServer, som lar deg duplisere iPhone eller en Apple TV, dyrere, men med flere alternativer.

Kjøp Fire TV | 24,99 euro

Kjøp Apple TV | 159 euro

brann-tv

Det kan interessere deg | Den billigste måten å se Apple TV + på TV-en din: Apple TV-appen når Amazon Fire TV

Med dette tilbehøret kan du enkelt koble enheten din til TV, og nå er alt du trenger å gjøre koble den til før du foretar en videosamtale, vil skjermen på iPhone eller iPad dupliseres på TV, og du kan se familie eller venner på en mye større skjerm.