Hvordan stoppe en iOS-oppdatering som nettopp har startet

Hvordan stoppe en iOS-oppdatering som nettopp har startet

I lang tid oppdaterer de aller fleste brukere vår iPhone eller iPad Last ned iOS-versjonen direkte fra selve enheten. Systemet er veldig enkelt, og når nedlastingen er fullført, vil Apple oppdatere vår iPhone.

Men hva hvis vi angrer midt i prosessen og ønsker å avbryte oppdateringen? Det er ikke en enkel ting å gjøre siden det er ingen direkte knapp som tillater det, men med dette trikset kan du stoppe enhver iOS-oppdatering.

Slik slutter du å laste ned en oppdatering på iPhone

Oppdateringsnedlastinger gjøres fra Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering så sikkert du vet. Når vi har en oppdatering, klikker du Last ned og iPhone begynner å laste ned den nye versjonen.

Det kan interessere deg | Hvordan vite hvilke apper som har plassering aktivert på iPhone og deaktiver den

Men det er ingen avbryt nedlastningsknapp og vi har kanskje angret, noen versjoner kan inneholde feil, og vi foretrekker å vente, eller kanskje vi kommer til å forlate hjemmet, og vi ønsker ikke at oppdateringen skal fullføres nå.

For å stoppe nedlastingen av en iOS-oppdatering må vi følge disse trinnene:

  • For å stoppe en nedlasting må vi gå tilbake til Innstillinger> Generelt på enheten vår.
  • Nå er vi på vei opp IPhone-lagring.
  • Vi venter på at den skal laste, så får vi se den nyeste versjonen av iOS blir lastet ned.
  • Klikk på den og deretter på Slett oppdatering.
  • vi bekrefter at vi ønsker å slette oppdateringen.

Hvis vi nå går tilbake til seksjonen Programvareoppdatering, ser vi det igjen ber oss laste ned den nye versjonen av iOS, så vi har stoppet nedlastingen før iOS blir oppdatert på vår iPhone.

Det er andre triks som også kan tjene som slå av Wi-Fi eller enheten helt. De kan fungere, men denne som vi viser deg er den sikreste hvis du vil pløye en oppdatert iOS. Du må selvfølgelig gjøre det før nedlastingen er fullført og oppdateringsprosessen begynner.

Spor | iBownloadBlog