Cómo personalizar las notificaciones de contactos favoritos

Hvordan tilpasse varsler for favorittkontakter

varslinger

Et av de svake punktene på en hvilken som helst mobil enhet er varslene. Spesielt i Android har vi i hver versjon måttet gjøre et kort kurs om “hvordan du endrer tilpasse lydprofil“, En oppgave som noen ganger har skapt hodepine for oss. Når lydprofilen er opprettet for hvert øyeblikk av dagen, vil tilpasning av varsler, enten i lydmodus, eller i vibrasjonsmodus.


Audify leser alle varslene fra smarttelefonen din


Det er klart at vi alle har favorittkontakter og kontakter vi svarer fra fiken til fiken, og hvis vi har lyst på det. I dette tilfellet, for å gjenkjenne, uavhengig av lydmodus, disse kontaktene, bringer vi deg denne lille tutorialen der vi viser deg hvordan du kan tilpasse varsler for hver kontakt.

Både i Android-lager og i ROM-en som er installert av vårt selskap, vil kontaktapplikasjonen på en eller annen måte gi oss tilgang til alternativene til hver kontakt, og ved å redigere den, Vi kan stille inn lyden av varselet vi ønsker for den.

I vårt tilfelle har vi den offisielle LG ROM hvor vi lett får tilgang til disse alternativene gjennom ruten kontakter> “kontaktnavn”> rediger kontakt—En liten blyant som vises øverst til høyre.

Denne søknaden vil tillate oss å etablere en spesifikk vibrasjon for hver kontakt. Denne funksjonen er veldig nyttig for anledninger hvor vi er på et sted slik at et møte der vi må ha telefonen minst i vibrasjon, kan vi ignorere eller ikke varselet, slik at bare vi vet om det er viktig, uten å måtte se på smarttelefonen.

ViBe er gratis og vi kan laste den ned fra lenken vi legger igjen nedenfor. Når programmet er installert, har det et veldig enkelt grensesnitt der du velger et navn fra listen over kontakter som skal vises, Vi kan stille inn en av standardvibrasjonene eller opprette en tilpasset vibrasjon.

Vibe

Gjennom disse to metodene som vi presenterer for deg, vil vi ha full kontroll over varslene våre så og på en måte som enten i lyd eller vibrasjon, vet vi hvilken kontakt som ønsker vår oppmerksomhet.


Oransje Wi-Fi-samtaler, nå tilgjengelig for Samsung Galaxy S6 og S7


ViBe ViBe