free estadisticas Saltar al contenido

Hvordan tjene ekstra penger i sommer med iPhone på mindre enn 15 minutter

abril 29, 2020

På full sommerferie, noen ønsker å tjene ekstra penger mens du nyter en velfortjent hvile, ikke sant? Under en tur, et besøk til en fjern slektning, eller bare det å ha det bra på et ukjent sted, kan vi tjene penger på å fortsette å glede oss i sommer med en mer akseptabel madrass. Clic and Walk er applikasjonen du vil oppnå dine drømmer med på mindre enn 15 minutter fra iPhone-en.

Det har gått noen måneder siden Clic og Walk kom til vårt land, men ikke for mange uker siden populariteten øker som skum. Det er mange mennesker som i løpet av august ikke drar mye hjemmefra eller fra byen sin, så de leter etter en måte å få penger for å gjøre septemberkostnadene mer utholdelige. I dag skal vi lære deg hva Clic and Walk tilbyr deg, og du ikke vil vite noe annet.

Clic and Walk er en eksklusiv applikasjon, for øyeblikket for iOS og Android, som geolokerte markedsundersøkelser blir utført med. Med dette vil jeg fortelle deg at appen i seg selv vil tilby deg, som bruker av den, noen oppdrag. Med dette samler appen data fra visse virksomheter i sanntid, og brukeren får en viss godtgjørelse (avhengig av hvert selskap og oppdrag) når de fullfører det. Noen oppdrag tilbyr belønninger på opptil 15 euro, noe som er utrolig, fordi på mindre enn 15 minutter for å tjene pengene, kan det løse en ettermiddag rolig.

Hvordan begynner jeg å tjene penger

Clic og Walk kart

  1. Det må du last ned og installer appen fra App Store eller, hvis ikke det, Google Play.

  2. Åpne appen og registrer deg med dine sanne data. Du blir bedt om bekreftelse via SMS (det tar noen minutter).

  3. Aktiver GPS for at appen skal oppdage posisjonen din og dermed kunne tilby deg oppdrag i nærheten.

  4. Velg et oppdrag og gå til butikken eller bedriften som de angir deg.

Oppdragene du må fullføre de er ikke vanskelige i det hele tatt. Mellom å ta et bilde til en butikk, til et butikkvindu, til en pris, ta opp en verdsettelse av et produkt gjennom lyd, spille inn lyden til en virksomhet, etc. Mer enn 300 000 mennesker er allerede involvert i appen og bruk den dag etter dag for å tjene noen ekstra euro.

vesen koblet 100% av hver dag Det vil tillate oss å motta et større antall oppdrag. Når oppdraget er fullført, blir du betalt i euro for tjenestene som tilbys. La oss si at du vil være en "spion" -reklame som samler inn data fra alle selskaper og virksomheter i ditt område (eller stedet hvor du reiser) og som vil tjene å samle et verdifullt globalt forretningsdatanettverk.