contadores Skip to content

Hvordan være et ess med filer i iOS 11

Med iOS 11 vil vi kunne legge igjen flere av manglene som operativsystemet har dratt med seg i løpet av alle disse årene. Fra mangel på bevegelser som dra og slipp, til en helt nødvendig forbedring av iPadens multi-oppgave. Men hvis det er noe som spesielt har forbedret seg, er det administrasjonen av filene med den nye versjonen. Og det er at fra det øyeblikket den nye oppdateringen blir utgitt, vil brukerne kunne administrer innholdet ditt på en helt annen måte.

I slekt | Oppdag hvordan du snakker med noen på WhatsApp uten å lagre nummeret

Dette skyldes ankomsten av den nye Files-appen, som lander på iOS 11 for å bringe orden til lagringsplassen vår. Med denne nye applikasjonen vil vi ikke bare kunne konsultere filene vi har i minnet til iPad eller iPhone, vi vil også ha alternativet for å koble til et mangfold av skytjenester, for eksempel boks. På denne måten vil vi ha alle filene våre på ett sted.

Filer, en av de viktigste nyhetene i iOS 11

Det interessante med denne nye appen, som du kan lære mer om i videoen som du kan finne i denne samme artikkelen, er at den er fullt kompatibel med alle nyhetene i iOS 11. Dette vil tillate oss å avstå fra andre løsninger levert av tredjepart, som var begrenset av grensene som Apple legger når du får tilgang til filer lagret i enhetens interne minne.

Det kan interessere deg | Utformingen av iPhone 7s er filtrert, og vil gjøre at du vil kjøpe … Note 8

Som vi har nevnt, vil denne nyheten komme med iOS 11 de kommende månedene. Men hvis du vil delta i dens utvikling, og bidra med sandkornet ditt med dine kommentarer, kan du laste ned den offentlige betaen fra Apple beta-programmet. Så du kan bli kjent med de nye funksjonene før noen andre, noe som mange av dere helt sikkert vil like.

Og du, hvordan administrerte du filene dine til nå?