free estadisticas Saltar al contenido

Hvordan være mer produktiv med GTD

abril 26, 2020

Oppgavestyring, med teknologiske fremskritt, blir mer flytende dag for dag, og den berømte Getting Things Done-metoden, av David Allen, skulle ikke bli mindre. Denne geniale måten å håndtere vår daglige har kommet inn i teknologiens verden, forårsaker utseendet på utallige applikasjoner av alle former og design dedikert til denne prosessen.

Nå kommer problemet: hvilken applikasjon skal vi velge fra den butikken med enorme mengder programvare som vi kaller App Store? Du kan bare svare på dette spørsmålet selv, siden hver søknad er laget for en annen type mennesker, men for å hjelpe deg med å bestemme, i dag vil vi analysere tre av de beste oppgaveledere kompatibel med Getting Things Done-metoden.

Få ting gjort: hva det er basert på

Denne metoden, ofte kjent som GTD, er basert på mental løslatelse fra alle disse oppgavene og lite informasjon at hjernen vår prøver å huske, å fange dem, i dette tilfellet, i appen du ønsker.

Selvfølgelig er prosessen mye mer komplisert enn det. Faktisk David Allen har trengt å skrive mer enn en bok for å forklare det i dybden, selv om korte sammendrag finner du på nettet.

Ting

Ting

Vi starter med den enkleste applikasjonen, den som følger filosofien om å få ting ferdig. Enkelheten i grensesnittet og brukervennligheten inviterer denne appen til å brukes.

En av de beste funksjonene er at hver dag, Ting vil vise deg en liste over oppgavene du mener du bør fullføre. Du kan godta og fullføre disse eller velge å gjøre dem senere.

For å få mest mulig ut av manageren, du bør ta deg tid til å organisere oppgavene gjennom etiketter, flytt dem til de forskjellige kategoriene, legg til notater osv.

Wunderlist

Wunderlist

Wunderlist er en av de beste applikasjonene langt. med en mye mer dynamisk stil enn ting, gjør dette til en allsidig og veldig nyttig applikasjon. Dens utviklere skiller seg ut for de kontinuerlige oppdateringene som appen gjennomgår, enten for å feilsøke den eller for å gi den en komplett ansiktsløftning; Wunderlist vil alltid være oppdatert.

En av hovedfunksjonene i denne applikasjonen er muligheten for gruppearbeid takket være delte lister, chatter, kommentarer osv. Det kan virke unødvendig for mange, men det skader aldri å ha en delt handleliste med familien der alle påpeker hva som er nødvendig for øyeblikket.

Omnifocus

Omnifocus

Uten tvil den mest komplette sjefen på denne listen, men også det minst enkle. Det kan være mer rettet mot fagfolk på grunn av tiden det tar å konfigurere det til å gi alt, men når det først er det, vil det være det kraftigste administrasjonsverktøyet du kan ha på enheten din.

Til slutt, etter å ha brukt alle tre av dem lenge nok til å få mest mulig ut av dem, min personlige situasjon får meg til å gå for Wunderlist. 6 Wunderkinder-appen har enkelheten som Omnifocus mangler og allsidigheten som ting mangler. Som sagt er dette den manageren som passer best for min personlige situasjon; Hver app vil være mer praktisk for forskjellige typer brukere, så nå må du bare finne den som passer best for profilen din.