Hvordan velge standard Apple Pay-kort

ny eplebetaling

Hvis du er en Apple Pay-bruker, Det har helt sikkert skjedd at du måtte se mellom kortene dine i Lommebok for å velge det du vil bruke til å betale. Dette har en rask løsning, og det er å konfigurere den du bruker oftest som standardkort.

Når du konfigurerer den, trykker du både på opplåsningsknappen på iPhone med FaceID to ganger og trykker på Hjem-knappen to ganger på iPhone med TouchID, vi vil forhåndsdefinere kortet som er valgt som standard, og dermed unngå å måtte søke etter det.

Apple Pay Datafhone

Det kan interessere deg | Din nye iPhone 11 til en historisk pris om sommeren

Å sette et standardkort er veldig enkelt, og du kan gjøre det på et øyeblikk ved å følge disse trinnene:

  • første Åpne appen Lommebok på din iPhone.

  • andre Blant bankkortene dine, finn det du vil tilordne som standard (du trenger ikke å klikke på det for å åpne det).

  • tredje I nedtrekksviften med kortene dine, klikk og hold på den du vil angi som standard, og dra den til den siste posisjonen. Standardkortet må være det eneste som er fullt synlig når du åpner appen.

Hvis vi har gjort dette bra, vises en melding om at standardkortet er endret.

I Apple Watch kan vi også endre hvilket kort vi vil handle som standard når vi går for å betale. I dette tilfellet, for å konfigurere den, må vi gå til iPhone Watch-appen og klikke Min klokke og fulgte videre Lommebok og Apple Pay. Vi blar nedover og vi finner Standardverdier for transaksjoner, hvor vi som standard kan konfigurere hvilket kort vi vil handle på klokken.

Apple Pay Transit

Dette alternativet skal ikke forveksles med Ekspresskort, som er den som opptrer uten å måtte trykke noe på iPhone takket være teknologien i felt i nærheten, og tjener til å lette betalinger på offentlig transport. I dette tilfellet må vi gå til for å konfigurere det Innstillinger-> Lommebok og Apple Pay-> Ekspresskort.