Hvordan vil Siri være i fremtidens iOS?

La oss være positive og tenke at Apple vil fortsette å være et av de beste teknologiselskapene i minst 20 til 30 år. I så fall, Hvordan ville stemmeassistenten din Siri være?

Har du noen gang forestilt deg hvordan ting ville være i fremtiden? Fra iPadizate har vi ønsket å tilpasse oss den mest avantgarde-teknologien og de mest moderne og innovative ideene Siri, og sannheten er at vi ikke kan slutte å tenke på forbedringene deres for året 2030.

Hvis Apple fortsetter å gi ut en ny versjon av iOS per år, kan iOS 24 komme i 2030, selv om det er sannsynlig at det kan få et annet navn som OS X. Vil du vite hvilke funksjoner Siri ville ha i det fremtidige operativsystemet mobil?

Siri: dette kan være i ikke alt for fjern fremtid

Mange brukere er helt fornøyde med Siris ytelse på iPhone og iPad, men mange andre kritiserer mangelen på kompatibilitet og funksjoner. Uten å gå lenger, fortsetter partneren min (som også har en iPhone og en iPad) stadig å minne meg på at jeg bruker Siri “av enkel latskap” og at din hjelp kan slå tilbake mange ganger.

Vi antar at i fremtiden, Siri vil forstå språket vårt mye bedre og det vil være mye mer proaktivt. Du vil lære litt etter litt om vår oppførsel, smak og behov, og sannsynligvis på en måte som vi ikke en gang kan forestille oss.

Når det er sagt, la oss dykke rett inn i det og tenke på hvilke funksjoner Siri kan bringe i fremtiden:

1. Kompatibilitet med tredjeparts applikasjoner

Det er en av funksjonalitetene eller funksjonene som er mest savnet i Siri. Det stemmer at stemmeassistenten til iPhone og iPad lar oss sende meldinger, sende e-post, legge til påminnelser og hendelser i kalenderen, starte samtaler og videosamtaler … Men alltid fra innfødte Apple-apper!

I tillegg er Siri i stand til å vise oss sportsscore, favorittlagets kampplan, ligatall, gjenkjenne sanger eller vise filmpremierer, men Det er IKKE i stand til å vise oss TV-programmeringen Med hver minste detalj.

Ville det ikke vært flott å be Siri gå på Instagram og legge ut et bilde eller kommentar? Eller planlegge en tweet om en halv time? Hvis Siri er i stand til å åpne appen vi ønsker i dag, kan den også gjøre mye mer innen dem.

2. Smarte og mer direkte søk

Å søke etter innhold på nettet gjennom Siri kan noen ganger være litt kjedelig, enten på grunn av manglende forståelse eller å måtte søke etter en webside for hånd.

Det ville være veldig interessant at i søk, Siri omdirigerer oss automatisk til websiden med mest innhold eller mest nøyaktig informasjon, og hopper dermed over å måtte velge siden selv. Det kan ta litt lenger tid å søke, men denne teknologien vil absolutt fremskynde prosessen.

I tillegg, og hvis du tillater meg, kan Siri i fremtiden være i stand til å søke i iOS-applikasjonene. Hvis vi for eksempel spurte ham “Siri, finn en oppskrift på kroketter”, ville den virtuelle assistenten åpne Kitchen Stories-applikasjonen og utarbeide en liste med oppskrifter relatert til søket vårt.

3. Tips og hjelp

Det tar tid å oppdage alle funksjonene og verktøyene som tilbys av iOS og applikasjonene. Så det vil sannsynligvis være det Siri snakker automatisk med oss ​​for råd, hjelp og detaljert informasjon. Det er riktig at denne funksjonaliteten vil være noe påtrengende, men den kan åpenbart deaktiveres fra Innstillinger.

4. Kjøp via Apple Pay

For øyeblikket er bruken av Internett for å kjøpe hjem hjemmefra veldig utbredt. Kanskje i fremtiden Siri lar oss kjøpe ethvert produkt gjennom Apple Pay i løpet av sekunder. Og hvem vet, kanskje leveranser vil ta en halv time. På denne måten kan vi be Siri om å “kjøpe en iPad Pro 10” og motta den om en stund.

5. Varslingssenter

I fremtiden, ja eller ja, vil Siri tillate oss å samhandle med varslingssenteret takket være stemmen vår. Vi kan be deg om å åpne varslingssenteret for å se på hvilke fjerne visse varsler, og til og med det svar på meldinger Twitter eller WhatsApp av oss med bruk av stemmediktat og hurtig svar.

Hvis du har ønsket deg mer, eller ønsker å finne ut mer om Apples stemmeassistent, anbefaler vi at du besøker denne artikkelen om Siri-funksjoner i iOS 8 og iOS 9. I tillegg kan du finne ut hva vi vil ha fra iOS 10 for året. kommer.

Hva tror du hva Siri Kan du ta oss med på et par tiår? Tror du det vil overraske oss? Hva vil du at Siri skal implementere i systemet ditt for å gjøre livet enklere for oss?