Hvordan vite hvilke apper som slutter å jobbe med iOS 11

apper som ikke er for iOS 11

Den nye versjonen av iOS, iOS 11, er en av årets mest fulgte utgivelser. Denne nye programvaren bringer mange innovative funksjoner og forbedringer til millionene av iPhone og iPad som er i hendene på brukerne. Siden denne oppdateringen er utgitt, Millioner av brukere vil skynde seg å oppdatere iPhone eller iPad til denne nye versjonen.

Det er mange andre brukere som ikke kan vente og vil installere den offentlige betaen så snart den er utgitt, det er en annen liten minoritet som vil gjøre det med utvikler-betaen. Blant alle nyhetene som følger med iOS 11 det er en som ingen brukere vil like: Noen programmer kommer ikke til å være kompatible med denne nye versjonen.

Du kan vite om søknadene dine vil være inkompatible

De nåværende versjonene av iOS er kompatible med 32 og 64 bit applikasjoner, men iOS 11 vil imidlertid bare være kompatibel med 64-biters applikasjoner. Dette innebærer at hvis applikasjonene dine blir oppdatert regelmessig, vil du ikke ha noe kompatibilitetsproblem.

Tror ikke det, det er det hundrevis av applikasjoner i 32-biters App Store, og du kan ha en av dem. Det er brukere som har sett hvordan applikasjoner har sluttet å virke på tidspunktet for oppdatering til iOS 11 og har blitt overrasket. Hvis du er bekymret for at det samme vil skje med deg, og du vil vite om du har en 32-biters applikasjon, ikke bekymre deg, vi vil lære deg hvordan du oppdager det.

  • Du må først ha iOS 10 eller nyere.
  • Gå til Innstillinger.
  • Generell.
  • Informasjon.
  • Applikasjoner.

apper som ikke er for iOS 11

En gang i denne delen, vil du se at applikasjoner på din iPhone er 32 biter. Så snart du oppdaterer til iOS 11, i beta eller i den definitive versjonen, vil disse slutte å virke. Ikke bekymre deg hvis ingenting kommer opp, det betyr at du ikke har 32-biters apper.

dessverre det er ikke mye du kan takle dette problemet, er du avhengig av god tro fra utviklerne og at de bestemmer seg for å endre appen sin til 64 biter. Denne prosessen med å gå tilbake til den kompatible appen kan ta lang tid, så vi anbefaler at du finner en erstatning.

apper som ikke er for iOS 11

Spor | bgr.com