Hvorfor å bruke en VPN på iPad er en god idé

surfshark ipad

Hvis det er noe som mistenkes på internett, er personvern, mye av våre data kan bli utsatt og den beste måten å holde alt under kontroll er installere en VPN på våre enheter. I tilfelle du ikke visste det, står VPN for “Virtual Private Network” eller Virtual Private Network. En VPN for iPad er ansvarlig for å opprette et slags lokalt nettverk som “avlokaler forbindelsen vår” slik at ingen kan identifisere oss.

Sikkert mer enn en gang har du søkt etter noe på internett, en flytur for en tur eller et bestemt element, og i løpet av de påfølgende dagene har du ikke sluttet å motta reklame om akkurat det du hadde søkt. Det er fordi det er mange crawler på internett som analyserer alt vi gjør for å vise oss reklame senere.

den beste måten å å forhindre dem fra å spore oss installerer en VPN og nettopp å gjøre det på iPad er en god idé. IPad-en er enheten som vi ofte bruker for å surfe på Internett når vi er hjemme, og bruk av en VPN kan anbefales på det sterkeste hvis du vil beskytte personvernet ditt.

vpn ios

Ingen spiller ditt privatliv: installer en VPN

Å ha en VPN for iPad vil gjøre alle av disse søk du forblir anonym. Det vil også gjøre at dataene som applikasjonene sender i bakgrunnen, ikke kan brukes til å spore deg. Men hvordan klarer en VPN å holde personvernet ditt trygt? Meget lett. Med en VPN går alle tilkoblinger gjennom en server som krypterer all informasjon Av søkene våre, eller noe annet vi gjør på internett, før noen kan bruke det, fungerer det som et slags filter for å beskytte personvernet ditt.

Alle internettforbindelsene dine, det være seg surfe, sende meldinger, laste ned eller se på streamingtjenester, utføres av denne typen “sikker tunnel”, og det beste av alt er at det vil være helt gjennomsiktig for deg. En VPN fungerer i bakgrunnen, og når den først er installert på iPad vil du ikke en gang vite at den er der, bare et ikon vises øverst. Det vil også være noe du enkelt kan aktivere og deaktivere fra innstillingene på enheten.

iPad Pro 2018

En annen av de mest interessante funksjonene som tilbys av VPN-er er muligheten for simulere plasseringen din. Det er å si, iPad-en din vil tro at du er i et annet land og på denne måten vil du kunne få tilgang til tjenestene i det landet, som normalt er sperret. Dette er ideelt hvis du skal på tur og vil fortsette å se Netflix-serien som om du var i Spania. Det er også viktig hvis du reiser til land som Kina, der mange nettsteder eller tjenester er blokkert, og slik at du får tilgang til mange tjenester er problemer.

Det er mange apper i VPN App Store som vi kan laste ned og så hold søket trygt. IPad er et perfekt apparat for å installere en VPN, så vår anbefaling er at hvis du vil være anonym, gjør du det så snart som mulig.