Hvorfor Android Oreo ikke har noe å gjøre mot iOS 11

Hvorfor Android Oreo ikke har noe å gjøre mot iOS 11

Google nettopp kunngjort navnet på den etterlengtede Android 8.0, den nye Android-oppdateringen som kommer til kamp så hardt som mulig mot iOS 11. Den nye programvaren fra Cupertino gir nye funksjoner som gjør den til den beste smarttelefonprogramvaren som finnes. I det minste så langt.

Vi kan ikke være i tvil om viktigheten av Android i det teknologiske landskapet, verdens mest fragmenterte operativsystem. Den mest brukte, den mest tilpassbare. Men det er ikke det enkleste og mye mindre det mest tydelige. Betas av begge versjoner finnes allerede, vil du vite hvorfor iOS 11 snurrer Android Oreo tusen ganger?

De to viktigste operativsystemene som ble testet: iOS 11 og Android Oreo

Det første vi kan trekke frem om disse oppdateringene er det ingen bringer en vesentlig endring i programvaren din. Det er subtile forbedringer og i koden som gjør at vi setter mer pris på bruken av smarttelefonen vår på daglig basis.

Vi er i det teknologiske øyeblikket alt er en kamp, >>. Ettersom konkurransen mellom to selskaper kan forventes at både Android og iOS har funksjoner som de andre ikke har, men som er avgjørende for bruk av en smarttelefon. Dette fører til at vi fra tid til annen er vitne til integrering av funksjonalitet i Android som vi allerede hadde i iOS, eller introduksjonen i iOS av forbedret Android-funksjonalitet.

Prosjekt diskant

Android er et av de mest brukte operativsystemene i verden, men også et av de mest fragmenterte. Svært få brukere –10% – har Android Nougat, selv om de har en avansert enhet. For dette har de bestemt seg skille Android-kjernen fra lagt til programvare av produsenter, som i stor grad letter oppgaven med å oppgradere til høyere versjoner av Android.

På iOS, dette er ikke engang nødvendig. Selskapet er selv ansvarlig for å gjøre sine oppdateringer så kompatible som mulig med sine tidligere enheter, og senker så mye som mulig foreldelsen av enhetene sine når det gjelder oppdateringer. Dessuten er det bare en produsent: Apple.

Kontroll senter

I iOS 11 tillater det nye kontrollsenteret se innstillingene i samme panel, ordne dem og plasser dem slik vi ønsker. Dette lagt til 3D Touch gjør det til et sant kontrollpanel, der vi raskt kan aktivere, deaktivere eller gå til spesifikke funksjoner.

I Android må vi gå gjennom en serie gester for å åpne det tilsvarende panelet. En gang i dette, med visse innstillinger, kan vi finne at vi må åpne seksjonen i innstillingsappen for å kunne konfigurere dem godt. Kort sagt, på Android aktivering av innstillinger kan ikke gjøres raskt Og enkelt.

Siri mot Google Assistant

Siri har vært med i mange år, den hadde en treg start der den vokste som skum på bare ett år og ble et vidunderbarn av kunstig intelligens, ga morsomme og satiriske svar og fant alt vi ba om. I tillegg, i år mulighet for å kunne snakke med henne via tekstDette betyr at det ikke vil være nødvendig å snakke med henne på offentlige steder.

Mens Google Assistant det er bare fødselen av noeVi vet ikke hvordan det vil ende opp med å vokse. Men for øyeblikket er det veldig grønt, Apple har mange års fordeler for Google i denne forbindelse. Laureller hviler!

Innspillingsskjerm

Til tross for at dette er en funksjonalitet som Android-brukere alltid har hatt: ta opp skjermen, blir den gitt av tredjepartsapplikasjoner. I tilfelle av iOS 11 finner vi naturlig funksjonalitet, fri for vannmerker, som lar brukerne ta opp noe fra skjermen sin for å lage veiledninger om en funksjon til et venn eller familiemedlem.

Uten å glemme økningen i innholdsoppretting, er iOS den favorittplattform å spilleÅ kunne spille inn spillene dine gjør iPhone og iPad enda mer ønskelig.

Varsler

Det er alltid noe iOS kan forbedre seg, selv om vi skal snakke om en funksjon som ikke mange av oss trenger, det er en forbedring og den må fremheves. Android Oreo har introdusert muligheten for utsette mottak av varsling hvis vi ikke vil åpne det nå, og vi vil at du minner oss om det senere. I iOS 11 eksisterer ikke denne muligheten, og det er noe vi kanskje vil se i fremtidige oppdateringer av iOS.

konklusjoner

Den enorme rivaliseringen mellom de to operativsystemene er påvist, de er to store med lang reisevei. Men til slutt vi ønsker alle iOS som vårt operativsystem, gjør økosystemet det til et av de mest robuste systemene som er opprettet. Gleder du deg til iOS 11?