Hvorfor du bør oppgradere til iOS 10 i dag

Hvorfor du bør oppgradere til iOS 10 i dag

iOS 10 ble presentert i juni i fjor på WWDC 2016, men den endelige versjonen vil ikke nå brukere før i september når de presenterer neste generasjon av iPhone. Imidlertid, hvis du vil, kan du allerede glede deg over iOS 10 takket være betas.

Testversjonene inntil nylig var bare tilgjengelige for utviklere, selv om det var de som klarte å installere det på enheten sin ved hjelp av det rare trikset. Også, I noen tid har det vært et offentlig betaprogram for de brukerne som ønsker å gjøre det for å prøve disse prøveversjonene.

hvorfor-installere-ios-10-2

iOS 10 er en versjon som kommer lastet med mange endringer og nye funksjoner, hvorav noen du allerede kan glede deg over via betas. Så Hvis du ennå ikke har oppdatert enheten din til iOS 10, er det noen grunner til det.

Årsaker til at du ikke skal vente med å oppdatere til iOS 10

Blant nyhetene inkludert i iOS 10 finner du en ny og forbedret helt redesignet låseskjerm med live statusoppdateringer av noen apper, med støtte for 3D Touch og mer. På den annen side er forbedringer introdusert i Siri og i iOS 10 vil den kunne utføre forskjellige handlinger med tredjepartsapplikasjoner.

På denne måten, De utviklerne som ønsker det, vil kunne tilpasse applikasjonene sine slik at de kan være kompatible med Siri. og at brukeren kan samhandle med den via iOS-stemmeassistenten. En annen nyhet med iOS 10 er at systemet har en dypere brukerlæring når du skriver for å komme med smarte forslag og effektivisere skriveprosessen.

hvorfor-install-ios-10-4

iOS 10 vil også ha en anerkjennelsesteknologi, slik at Photos-applikasjonen automatisk kan identifisere og organisere bildene. På den andre siden, Apple Music mottar en komplett ansiktsløftning for å lette brukernavigering, i tillegg til å legge til en og annen endring i noen seksjoner.

Apple har redesignet News-appen på iOS 10 fullstendig og har abonnementsstøtte. Også, En applikasjon kalt Home for HomeKit har blitt inkludert i denne versjonen som brukeren vil kunne automatisere hjemmet sitt ved å kontrollere de forskjellige smarte enhetene de har hjemme.

hvorfor-installere-ios-10-3

Dette er bare en liten prøve, men som du kan se iOS 10 har en god håndfull nye funksjoner som gjør det til en veldig interessant versjon som er verdt å installere akkurat nå. Husk at den fremdeles er i testfasen, og for å kunne laste ned den til enheten din må du være en del av det offentlige betaprogrammet.