free estadisticas Saltar al contenido

Hvorfor er Apple Maps bedre enn Google Maps?

abril 26, 2020

Sannheten er at i App Store er det et stort antall og forskjellige kartleggingsapplikasjoner for iPhone og iPad. Men to skiller seg ut over resten: Apple Maps og Google Maps.

Det er åpenbart at begge applikasjonene tilbyr utmerkede tjenester til iOS-brukere, men hos iPadizate har vi fokusert på å lete etter fordeler og ulemper ved hver av dem, og endelig har vi valgt Apple Maps. Hvorfor?

De viktigste fordelene med Apple Maps i forhold til Google Maps

For en tid tilbake var det udiskutabelt at både Google Maps-nettstedet og mobilapplikasjonen var den beste og konkurransen hans var langt bak. Et par år senere, i 2012, ble det kunngjort at Apple ville lansere sin egen kartleggings-app på iOS 6 for å erstatte Google Maps på iPhone og iPad.

apple-maps-google-maps (1)

Først appen Apple Maps var full av bugs, bugs og glitches. Men takket være flere oppdateringer og rapporter fra iOS-brukerfellesskapet ser det ut til at tjenesten har forbedret seg mye. Faktisk foretrekker de fleste iOS-utviklere Apples kart fremfor Googles.

apple-maps-google-maps (2)

I iOS 9, som vi informerte deg om i denne artikkelen fra den siste Apple-konferansen, alle offentlig transportadresser til de viktigste byene. Selv om det er sant at inntil Apple ikke bruker 3 til 5 år, vil denne tjenesten ikke nå alle verdenshjørner.

apple-maps-google-maps 3

Men dette er ikke den eneste nyheten som Apple-kart tilbyr sine brukere. Cupertino-selskapet har hatt det veldig travelt i det siste anskaffe kartselskaper som Locationary og HopStop. Disse selskapene er ansvarlige for å samle inn alle slags data fra lokasjoner og transittbyråer. Det har til og med blitt ryktet at de kan legge til et "street view" -system som Googles.

Last ned Apple Maps

Innfødt applikasjon og allerede installert som standard på iPhone og iPad.

Last ned Google Maps

Vi tror at tjenesten, takket være de kommende oppdateringene av Apple Maps-applikasjonen i iOS 9, vil forbedre seg betydelig med tanke på presisjon, anmeldelser, veibeskrivelse og offentlig transport. Men du har det siste ordet … Hvilken applikasjon synes du er bedre? Apple Maps eller Google Maps? Debatten er servert! Vi venter på deg i kommentarene.