Hvorfor er det en god ide å utvikle Native Apps for iOS?

Utvikle for iOS

Takket være iOS er utviklere sexy … Flørte du før du sa at du bare var en utvikler? Utvikle for apple (iPhone og iPad) MOLA MIL.

Hvorfor?

app-store

Kunne vi tenke for noen år siden å være utviklere indie? Hele appens økosystem kan gi oss luksusen av å jobbe hjemmefra og tjene en anstendig levekost med noen egne apper med moderat suksess og / eller utvikling for tredjepart. Hvilket yrke har for øyeblikket råd til det og mer som frilans?

Hvorfor ikke jobbe ved oppstart av sukkerrør i California eller New York? Vi har alt innen rekkevidde.

Den mørke siden lurer

ios-vs-android.jpg

Ja, det er sant, Android har mye markedsandel i Spania og i de fleste land (den har den vanligvis ikke i land rik som USA, Storbritannia …) men hva inntekter generere? For øyeblikket er inntektene dobbelt i iOS enn i Android, selv om det er sant at det for et år siden var firedoblet, derav den forfølgende …

Du kan gjøre en enkel test, komme sammen med noen venner og se hvor mange Android og iOS det er og hvor mye de vanligvis bruker på apper ?

Hvilke alternativer har vi for utvikling på iOS?

kurs-utvikling-ios

Det er flere og flere alternativer på grunn av plattformer på tvers av plattformer, for eksempel Xamarin hvis du kommer fra C # -verdenen, eller egen utvikling fra Ruby med RubyMotion. Hvis du er en stor fan av RoR og har en god base av Kakao og Objektiv-C. Du kan også gå for en verden av hybrid-apper med plattformer som PhoneGap, Appcelerator … som kan være et godt alternativ hvis du vil resirkulere et team med webutviklere.

Ulempene de utgjør, for eksempel når det gjelder Xamarin, er at hvis vi ikke vet C #, blir vi nødt til å lære det. Når det gjelder RubyMotion kan det være mangel på støtte (de er to personer), og med hybridapper er ytelsesproblemet veldig tydelig. For alle av dem gjelder det at forbedringene som ble introdusert i iOS, ikke vil være tilgjengelige umiddelbart på de andre plattformene.

Vi har nylig sett hvordan selskaper fra Facebook og Linkedin har innrømmet at strategien deres for å satse på HTML5 i appene deres ikke har fungert som forventet og har flyttet til egen utvikling. Og dette er når du spør deg selv, hvis selskaper med ressursene til Facebook eller Linkedin ikke har vært i stand til å gi akseptable ytelser til hybrid-apper, kan noen?

Og dermed Hos AGBO Training er vi opptatt av å utvikle hjemme og tror absolutt at det er det beste alternativet.

Innfødt utvikling

ordbok_xcode_apple_ios_apps1-350x3501

Kakao, rammeverket som Apple gir for Objekt-C, er et virkelig under. Jeg elsker det og jeg det er veldig behagelig å jobbe med ham. Når du betaler bompenger for den nye språklæringskurven, blir alt veldig kjent og det er relativt enkelt å bevege seg raskt.

Verktøyene er gratis, med det fine utskriften av å ha en Mac som kan kjøre Xcode; som er utviklingsmiljøet som Apple gir oss (det er alternativer som betaler som AppCode). Vi vil ikke kommentere emulering eller hackintosh-alternativet …

¿[[[Pero cómo] Jeg vil utvikle meg]på det stygge språket]?

kode-kakao

Det er rart, så vi kommer til å lure oss selv. Det er et eldgammelt språk, oppfunnet på 80-tallet av Brad Cox og Tom Love, etter å ha blitt med i C og SmallTalk-filosofien. Så du klager ikke så mye, SmallTalk Den var designet for 5 åringer som simulerer engelske fraser (Dette er grunnen til at navnene er så lange og selvbeskrivende). Når det gjelder brakettene… vel, du blir vant til det ?

En god ting med dette språket er det det er knapt noen kommentar til hva metoden gjør, og hvis du må si det, er det fordi navnet ikke er langt og forklarende nok. Det er også klart hva hvert argument er, noe å være takknemlig for:

– (void) drawCircleAtCenterX: (CGFloat) x

andY: (CGFloat) og

withRadius: (CGFloat) radius

withStrokeColor: (UIColor *) strokeColor

fillWithColor: (UIColor *) fillColor;

For at du skal se at kampen med den mørke siden kommer langveisfra, er navnet kakao en vits med Java (amerikansk slang for å referere til kaffe) siden det er mye mer velsmakende litt kakao enn en bitter kopp Java … Kåt !

For å avslutte fitte med den mørke siden, er denne videoen en .

Hvordan kan jeg lære å utvikle native apps for iOS

For å lære hvordan du utvikler native apps for iOS kan du følge flere stier. En av dem er være helt selvlært, lære fra bunnen av basert på prøving og feiling og søke etter dokumentasjon på Internett. Denne veien er treg, og du vil måtte bruke mange timer på å trene og lære på egen hånd. Etter den lange reisen vil du kunne si at du er apputviklere.

Et annet veldig godt alternativ er å velge et iOS-apputviklingskurs. I dette tilfellet vil fagfolk i sektoren lære deg alt det du trenger å vite, og etter å ha antatt læren og mange timers praksis, kan du begynne å lage dine egne apper og begynne å tjene penger på det.

Veien er hard og lang, men på slutten finner du en veldig god belønning.

Må kraften være med deg!