iOS 11 vs Android

Hvorfor er iOS 11 så mye bedre enn Android O?

iOS 11 vs Android

I denne artikkelen vil vi sammenligne iOS 11 med Android O, de to siste versjonene av de viktigste og mest populære operativsystemene i smarttelefonen og nettbrettet.

Vi vil nevne noen av punktene som vi tror det iOS 11 er mye bedre enn Android O. Det er tydelig at Android fortsetter å implementere veldig interessante funksjoner, men denne gangen ser det ut til at iOS endelig har tatt ledelsen.

Før du starter er det verdt å nevne at dette handler om vårt synspunkt, en enkel mening. Begge operativsystemene er veldig effektive, men å velge det ene eller det andre vil avhenge av smaken til hver bruker og hvordan de tilpasser seg den. Tross alt er et operativsystem elementet som kobler hver bruker til terminalen sin.

Person

iOS 11 vs Android

Til nå var personalisering en av kategoriene som Android overgikk iOS, og langt. Men det er over. Med ankomsten av iOS 11, Apple har bestemt seg for å omgå mange av sine egne begrensninger i iPhone- og iPad-programvaren.

Nå kan brukere tilpasse mange flere elementer i grensesnittet til iOS 11, det er mulig å legge til og endre Control Center-funksjoner, legge til mange flere applikasjoner til Dock, dra og slippe elementer, administrere filer … Selvfølgelig er det fortsatt en lang vei å gå reise.

Fragmentering

iOS 11 vs Android

Fragmentering har alltid vært, er og vil være en av de mest skadelige funksjonene for Android. Og er det de fleste aktive Android-smarttelefoner vil ikke kunne oppgradere til Android ELLER, og mange av de som gjør det, vil ha etterslep og litt flytende tilpasning. Mens Apple vil tilby mange flere enheter kompatible med iOS 11.

Brukererfaring

iOS 11 vs Android

Brukeropplevelse er etter min mening den viktigste grunnen til at iOS alltid vil være så mye bedre enn Android. Utformingen av brukergrensesnittet, dens drift, tilpasningen til brukeren, elegansen i det økosystemet og andre faktorer gjør iOS 11 overlegen. På den annen side er Android et veldig forvirrende operativsystem, med mye nedgang og en veldig kompleks brukeropplevelse. Det er vanskelig å forklare, det er som om iOS ble designet for å gjøre ting mye enklere for brukerne.

Mange av funksjonene som har kommet til Android O, for eksempel Picture-in-Picture multitasking, har eksistert i lang tid på iOS. Og vel, estetisk virker utformingen av iOS-brukergrensesnittet mer visuelt, mer attraktivt og renere. Hva tror du? Er iOS bedre enn Android?