contadores Skip to content

Hvorfor er iPad Pro bedre enn Surface Pro 4?

Windows 10 eller iOS 10? IPad Pro eller Surface Pro 4? Apple eller Microsoft? Konkurransen om et monopol på teknologienheter har gitt store selskaper i dagens nettbrettmarked.

Denne gangen skal vi gjøre en sammenligning mellom iPad Pro Apple og Overflate pro 4 fra Microsoft, og vi vil fremheve funksjonene og funksjonene som gjør iPad Pro til et bedre nettbrett.

iPad Pro

Egentlig er dette to ganske forskjellige tabletter, og hver har sine fordeler og ulemper. Den ene av dem har et stasjonært operativsystem, mens det andre har et iPhone-basert mobilt operativsystem.

Men… Hvilke funksjoner gjør iPad Pro bedre?

1. App Store

Uten tvil er en av hovedårsakene til at vi synes det er bedre å kjøpe en iPad Pro i stedet for en Surface Pro 4 fordi app store. IOS App Store har mange flere applikasjoner og spill, og oppdateringene tilbyr vanligvis bedre funksjoner.

App Store

2. iOS 10

Vi kan tenke på tusenvis av grunner til at iOS 10 er et bedre operativsystem enn Windows 10. Ja, vi står ikke overfor en stasjonær plattform som forbedrer produktiviteten på iPad Pro, men vi må tro at det er verdens beste mobile operativsystem. IOS 10-programvaren går sømløst sammen med maskinvaren til Apples mobile enheter for å fungere sammen for å gi mye mer flyt, mer stabilitet og mer sikkerhet enn Surface Pro 4.

iPad Pro

3. Skjerm

IPad Pro 12,9-tommers LCD-skjerm og 2 732 x 2 048 piksler er vurdert en av de beste skjermene på markedet. Den har mindre refleksjon, er lysere, har høyere oppløsning og har mer metning enn Surface Pro 4s 12,3-tommers skjerm.

iPad Pro

4. Batteri

Mens Surface Pro 4 ligger på lagringskapasiteten, er et makeløst dyr med iPad Pro, men Apple-nettbrettet når det gjelder batteri kommer ut på toppen. Surface Pro 4s 5.087 mAh batteri varer i 9 timer IPad Pro’s 10 307 mAh-batteri varer 10 timer.

iPad Pro og Surface Pro 4

Som vi nevnte tidligere, er begge nettbrettene de beste du vil finne på markedet, og hver og en har sine fordeler og ulemper. Men fra iPadizate ønsket vi å fremheve funksjonene som gjør iPad Pro til et bedre apparat, uten selvfølgelig å undervurdere Microsofts Surface Pro 4.