contadores Skip to content

Hvorfor har Apple ikke lansert en gylden iPad i år?

En av ryktene i siste øyeblikk som dukket opp rett før Apple introduserte den nye iPad Air og Mini Retina, var at selskapet kunne ha forberedt seg begge modellene i gullfarge. Som allerede sett på iPhone 5s, har gull blitt en av de mest ønskede fargene for folk som kjøper den nye iPhone, så hvorfor ikke eksportere ideen til iPad.

Endelig kunne vi se hvordan nevnte rykte ikke gikk i oppfyllelse, som noen andre, for eksempel inkorporering av Touch ID. Hvilke grunner kan det være bak det? Ser vi en gullfarget iPad neste år?

ipad-dorado

Beslutningen om ikke å inkludere gullfargen på iPad kan være fordi fargen ikke passet godt i et så stort design

Det anerkjente mediet Daring Fireball, ga sin mening om fraværet av en gylden iPad:

“En av tingene som iPhone 5s tilbyr og den nye iPad ikke gjør, er en modell i gull. Tanken min er at de prøvde, og det så bare ikke bra ut. På iPhone fungerer det [el color dorado] fordi det er så mye mindre, som smykker. “

Så det ser ut til å være grunnen. Det er ingen gullfarget iPad, som det vil ikke se bra ut på et produkt av slike dimensjoner. I stedet for gull er Air og Mini Retina tilgjengelig i hvitt / sølv og den nye fargen, også eksportert fra den nye iPhone 5s, plassgrå.

ipad-mini-s-dorado

Imidlertid er det ikke utelukket, langt derfra, at Apple kan utvide utvalget av farger på sin iPad-linje i kommende generasjoner, og hvem vet, kanskje de vil være i stand til å passe den gyldne fargen slik at den ser like bra ut som på iPhone 5s.

Apple kunne lansere en gullfarget iPad i fremtiden

Som de påpeker i Appadvice, Vi vil ha den nye iPad Air tilgjengelig i vårt land førstkommende fredag ​​1. november, så vel som i andre territorier som USA, Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Kina, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, Irland , Italia, Japan, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Makedonia, Montenegro, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, Sverige, Sveits og Storbritannia.

For iPad Mini Retina vil vi fortsatt måtte vente på noe mer, men Apple har kunngjort at den kommer frem i løpet av november måned.

ipad-mini-dorado-3

Vil du ha sett en iPad i gullfarge? Vil du uansett få den nye Air and Mini Retina når de er tilgjengelige?