contadores Skip to content

Hvorfor iOS 12 er det sikreste mobile operativsystemet rundt

Lanseringen av iOS 12, som mest sannsynlig vil finne sted i september, skaper håp. Tilbake på WWDC i begynnelsen av juni, så snart utviklere kunne begynne å laste ned sin første beta, så det det kanskje det hadde ikke tenkt å være et system som iOS 11, som genererte så stor forventning.

iOS 12 lover ikke drastiske eller brutale endringer, i det minste i sikte. Det som er spennende er det det kan være et mye tryggere og mer robust system. Faktisk slutter ikke Tim Cook å snakke om dyder som en iPhone eller iPad må ha, noe som gjør dem stabile elementer og avviser datamarkedsføring direkte.

Det kan interessere deg | 5 overbevisende grunner til å være på iOS

Hva vil iOS 12 ha når det gjelder sikkerhet?

Safari vil advare

Og det vil gjøre det med popup-vinduer når det er noen av sidene du er på, ønsker å samle inn dataene dine. Den siste skandalen der Facebook var involvert i behandlingen av brukerdata, er ikke en smakfull rett for noen, minst av alt for Apple. For å vite mer, husk artikkelen vi publiserte om den for noen måneder siden.

plassering

For øyeblikket er det noe som bare vil være tilgjengelig i USA, selv om prognosen vil være å utvide den. Når du ringer til nødetatene, vil de automatisk de ville motta det omtrentlige stedet der samtalen ble foretatt. I tilfeller av redning eller ulykker kan det være en viktig tidsgevinst. Vi forklarer det nærmere i denne artikkelen.

Enklere innlogging

Det er ingen tvil om at tofaktorautentisering er veldig sikker, kanskje for sikker. Ofte er det vanskelig å huske den sekssifrede koden. Det nye alternativet blir vurdert det ville være like trygt, men enklere. Det vil være en melding som når den mottas automatisk blir akseptert av systemet for å gi autentisering.

Vanskeligere å krenke

Stripen og løs med FBI og Apples nektelse av å gi sikkerhetsstyrker muligheten til å låse dem opp, har fått mange nordamerikanske avdelinger til å velge kjøp av de berømte boksene, som er koblet til havnen ligger, få tilgang til iOS på kort tid. Derfor lover iOS 12 at det vil være nesten umulig å få tilgang til en iPhone eller iPad på denne måten hvis telefonen ikke har blitt låst opp på en time.

via | kablet