Hvorfor iPad Air styrker teorien om en 13-tommers iPad?

Hvorfor iPad Air styrker teorien om en 13-tommers iPad?

Ryktene om nye Apple-produkter er historien om aldri å slutte, selv to dager etter hovednotatet til selskapet der den presenterte den nye iPad Air og iPad Mini Retina, synes vi det er vanskelig å koble fra denne kraftige maskinen.

Da det på begynnelsen av året dukket opp ryktet om en 13-tommers iPadDet var vanskelig å tro og det er fremdeles vanskelig nå, men noe kan ha endret seg. Da Phil Schiller introduserte iPad Air på scenen under arrangementet for to dager siden, kunne det ha etterlatt en stor ledetråd i lufta. Vil vi ha en 13-tommers iPad?

ipad-13-inches

En litt merkelig serie med produkter

Akkurat nå tilbyr Apple fire nettbrett i sin iPad-serie: iPad 2, iPad Mini, iPad Mini Retina og iPad air. IPad 2 og iPad Mini er oppføringsmodellene, mens iPad Mini Retina og iPad Air er toppen av modellene.

Den nye iPad Mini Retina og iPad Air er for første gang samsvarer med spesifikasjonerDet eneste viktige skillet mellom dem er størrelsen på skjermene.

ipad-13-tommers

Begge har den nye Apple A7-brikken, spesifikasjonene til kameraene deres er identiske, begge er utrolig lette, osv. … Alt med en forskjell på 100 euro mellom en modell og en annen, vil det derfor avhenge i større eller mindre grad av hva stort du vil at skjermen skal være.

Det er ikke uvanlig at Apple gjør det, fra tid til annen kommer to produkter farlig nær når det gjelder spesifikasjoner. Dette er en av øyeblikkene selskapet bruker for å introdusere et nytt produkt og dermed utvide sortimentet. Det tydeligste eksemplet finnes med MacBook Air og MacBook Pro, to modeller som ble virkelig balanserte, helt til MacBook Pro Retina kom.

iPad-13-inch-2-

Hvor 2 passer 3 passer

Spørsmålet som mange stilte seg når de avsluttet hovednotatet er hvorfor iPad Air ikke har innlemmet noen av de nye funksjonene som Touch ID. Noen analytikere antyder, kanskje det er fordi iPad Air er ikke ment å være toppen av rekkevidden på iPad-linjen, men det er en ny i horisonten. Ja, den 13-tommers iPad.

Oppsummert, som TUAW indikerer, er dette alle spekulasjoner basert på tidligere strategier fulgt av eplebedriften. Kanskje vi i fremtiden vil se en “super13-tommers iPad med nye funksjoner som Touch ID, innspilling på 120 fps, osv …

ipad-13-tommers

Er du enig i disse estimatene? Vil vi virkelig se en iPad med en større skjerm?