Hvorfor jeg vil savne iPad mini hvis Apple avslutter den

Det er ganske mange år siden Apple først ga ut iPad mini. Denne iPad-en hadde en mye finere og mer elegant design enn tidligere iPad-er, i tillegg til en mye mindre størrelse enn hoved iPad.

Som vi har sett tar iPad mini lang tid uten å få en større oppdatering. Den vedlikeholder fremdeles A8-prosessoren på iPhone 6, mens vi neste år allerede har A11-versjonen av denne brikken. Framtiden til iPad mini ser ganske mørk ut.

Men er det mulig at Apple lanserer en iPad mini for september eller senere? Ryktene antyder at de ikke vil gjøre det, siden siden lanseringen av iPhone Plus, salget av nettbrettet falt, og økte dermed telefonens.

Ipad mini

Personlig tror jeg imidlertid at en iPad mini er nødvendig. Det var en lavkostversjon av iPad det Jeg ville få deg ut av noen problemer hvis du måtte skru på litt arbeid og du ikke hadde nok plass i koffertene. Denne iPad-en kan praktisk talt passe deg i lommen – en ganske stor.

Ærlig talt og etter min mening kan ikke iPhone Plus erstatte iPad mini. Komforten som en iPad gir deg å skrive eller surfe på Internett har ingen sammenligningspunkter med hva en iPhone tilbyr deg. Og det er ikke å nevne den ekstremt høye prisen på iPhone sammenlignet med den på iPad.

Vil iPad mini virkelig forsvinne?

Ipad mini

Apple har ikke en gang oppdatert prosessoren sin på ganske lenge, og det vil være helt foreldet om bare to eller tre år hvis ingen oppdatering blir gjort.

Som diskutert i denne artikkelen, avsløres det imidlertid fra en japansk blogg som heter Mac Otakara Apple planlegger å lansere en 7,9-tommers iPad Pro, legger du til Smart Connector som disse iPadene alltid har.

Det kan interessere deg | Hva trenger fremtidens iPad Mini Pro for å være en suksess?

Dette kan legge mer enn en flue bak øret (inkludert meg), siden iPad Pro er priset mye høyere sammenlignet med vanlig iPad av selskapet. Jeg har heller ikke tenkt å bruke de fleste av de nye funksjonene som den legger til, for eksempel muligheten for å bruke Apple-blyanten eller koble til et tastatur, siden jeg alltid har følt meg komfortabel med å skrive på skjermen.

Ipad mini

Helt sikkert, Hvis Apple en dag overrasket oss ved å gi ut iPad mini 5, ville jeg være en av potensielle kunder. Jeg hadde en sjanse til å eie den første generasjonen av denne og ble ikke skuffet i det hele tatt. Jeg planlegger heller ikke å betale mer enn dette var verdt hvis de bestemmer seg for å få en 7,9-tommers iPad Pro, ikke alle bruker en iPad profesjonelt.

Oppsummert, det ville være synd hvis Apple forlot iPad mini for å fokusere på iPad Pro. Som jeg allerede har sagt, ikke alle gir profesjonell bruk av iPad, og en av de største attraksjonene til disse modellene var prisen.