Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

Instagram Det er fra de sosiale nettverkene vi bruker mest i våre dager, og det er sant at ikke alt vi forventer av det alltid fungerer og noen ganger vis historiene i svart, så i tråd med disse linjene vil vi vite hvorfor dette skjer.

Hvis vi har problemer med Instagram, må vi først og fremst oppdage om det sosiale nettverket har fått et fall i tjenesten sin, hvis denne muligheten utelukkes, så må vi ta andre beslutninger for å kunne håndtere feilene på Instagram og løse dem så mye som mulig. raskt som mulig.

Lagrer Instagram innlegget automatisk hvis du trykker på 3 ganger?

Men til tross for alt dette, tilfeldig, viser Instagram historiene i svart, og det er to typer “historier i svart”:

Ladeskjerm

Det er vanligvis den mest gjentatte årsaken når vi ser Historier i svart, og det er at feilen i dette tilfellet er noe punktlig og avhenger utelukkende av mediet Instagram lever i: Internett.

Bilde - Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

Jeg mener ja det er ingen internettforbindelse, enten for å være i et område uten dekning, WiFi-slipp, svikt i mobilforbindelsen, etc.

Hvis du hadde tid til å laste ned innholdet i Stories før forbindelsen til Instagram falt, fordi vi var inne i appen, kan du vise dem, ellers vil de vises som vist i forrige skjermdump.

Instagram bug

En spesifikk feil i mote-appen kan føre til at vi bare ser svarte skjermer når vi ser på Instagram Stories. I dette tilfellet anbefaler vi tøm app-cachen Følg disse enkle trinnene:

  1. Vi åpner mobilinnstillinger og i delen av “Søknader og varsler” Klikk på alternativet “Applikasjoner”.

Bilde - Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

  1. Nå skal vi gjøre det søk “instagram”. Søket er enkelt, fordi applikasjonene som hovedregel er ordnet i alfabetisk rekkefølge.

Bilde - Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

  1. Når vi finner “Instagram”, klikker du på den og deretter på “Hukommelse”.

Bilde - Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

  1. Når du er inne i seksjonen, klikker du på “Tøm cache”. Med denne handlingen blir bare midlertidige filer slettet, og kontoer, data, bilder og poster er intakte.

Bilde - Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

I tilfelle feilen fortsetter, avinstaller instagram, vent i 5 eller 10 minutter, og installer applikasjonen på nytt på Android- eller iPhone-mobilen din.

De Instagram-historier De er nøkkelverktøyet i det sosiale nettverket og det som har klart å lansere sosialfotograferingsapplikasjonen som får nye brukere hver dag, men ikke kvitter seg med feilene som forårsaker Historiene ser svarte ut.

Hva er grensene for Instagram?

Har du noen gang sett historiene i svart? Har du klart å fikse feilene med tipsene våre?

Tabla de contenidos