Hyllest til heltene: helse-applausen når Instagram med et nytt klistremerke

I denne karantenen har vi også visse rutiner, og en av dem er helse applaus som hundretusenvis av mennesker blir med på hver dag i Spania omtrent klokka 20, og nå også Instagram med sin nye klistremerke.

Instagram støtter på sin måte denne karantenen ved å oppfordre folk til å være hjemme ved å bruke det spesielle klistremerket til det. Det samme klistremerket, når vi plasseres i historiene våre, lar oss vises i de spesielle historiene som Instagram opprettet for dette formålet.

Slik ser du Instagram-innlegg i en videosamtale

Nå vender det sosiale nettverket tilbake og gjør det med et spesielt karakteristisk klistremerke ettersom applaus til toalettene blir hørt fra Spanias terrasser og vinduer klokka 8 om natten hver dag i uken.

For å bruke klistremerket “Sanitary Applause”, må vi bare åpne Instagram og lage en ny Story.

  1. I klistremerkeikonet ser vi etter “Helse-applaus”.

Bilde - Instagram legger til "Helse-applaus" til klistremerkene dine

  1. Klikk på klistremerket og vises automatisk i historien vår. Nå må vi bare legge ut normalt, enten det er i offentligheten, i en gruppe eller med beste venner.

Hvis vi i karantene legger merke til at Stories-videoene og Instagram Stories generelt har en lavere oppløsning, ikke skremmer oss mindre, er det en tiltak de har tatt i selskapet for å lindre nettverket overhead litt i denne karantenen.

Ikke rart Instagram legger til nye klistremerker hver gang. I det forrige skjermbildet ser vi noen av dem han allerede har gitt ut, for eksempel donasjonsmerke, nedtellingsklistremerke, for å spille musikk, rapportere mobbing osv.,

Sikkert, klistremerket Health Applause er ikke den siste lagt til av Instagram. I tilfelle det oppstår en ny, vil vi gi deg beskjed umiddelbart som vanlig på vår hjemmeside.

Nå ville det bare være nødvendig å publisere dette nye klistremerket i Instagram-historiene våre, for å demonstrere vår støtte til helsearbeiderne i denne kampen mot koronaviruset. Vi kan bruk hashtags som # QuédateEnCasa, #EsteVirusLoParamosEntreTodos, # HéroesSinCapa, #AplausoSanitario, etc.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?