I 2015 kan vi glede oss over hologrammer på smarttelefonen vår

Ostendo Technologies Han har jobbet hardt i ni år og har forberedt en hologram-projektor beregnet for bruk i smartphones.

Bilde - I 2015 kan vi glede oss over hologrammer på smarttelefonen vår

Den lille størrelsen gjør at den kan integreres i enheter som smarttelefoner og er i stand til å projisere en million piksler. Inneholder en enhet som er ansvarlig for å håndtere lysstyrke, vinkel og farge av hver av lysstrålene.

Er dette fremtiden?

Det er en nær fremtid fordi disse teknologiene er utviklet siden de siste årene.

Er ” beta “vil bare vise todimensjonale hologrammer, men noe er allerede tenkt større som det du kan se i filmer som star wars. I denne første versjonen kan vi se en futuristisk projektor som fremdeles er langt fra å være et hologram.

Bilde - I 2015 kan vi glede oss over hologrammer på smarttelefonen vår

Det du vil oppnå er en virtuell virkelighet som fungerer med miljøet, for eksempel som spretter av veggen når du når et bestemt sted, eller i en fast stilling.

Utviklerne på Ostendo Technologies hevder følgende: “Gjennom årene har prosesseringskapasiteten blitt bedre og nettverkene har mer båndbredde, men det som mangler er den sammenlignbare fremgangen på skjermen.”

Litt etter litt nærmer vi oss fremtiden som vi så veldig fjern, det er mye å forbedre, men dette representerer en enorme fremskritt innen maskinvare mobiler. For nå det er ikke snakk om merker som inneholder denne enheten, men den er noe helt nytt i smarttelefoner.

Via: WSJ

Tabla de contenidos