I 2015 kommer anti-tyven-appen til de viktigste mobilmerkene

Apple, Samsung, Google, HTC, Huawei, Microsoft, Motorola, Nokia og telefonoperatørene er enige om å opprette en vanlig mobilt anti-tyv-system.

Appen kommer forhåndsinstallert på smarttelefoner og kan lastes ned fra app-butikkene. Dette vil tillate deg eksternt å slette dataene og gjenopprette dem i tilfelle eieren klarer å gjenopprette telefonen.

Samtalen “Anti-Thieves Commitment” Det kommer etter problemene forårsaket av ran i New York. Generelt forårsaker denne saken kostnader på 2,5 milliarder dollar bare i Nord-Amerika, i terminalutskiftningskostnader for selskaper og i forsikringspoliser for brukere.

Bilde - I 2015 kommer anti-tyv-appen til de viktigste mobilmerkene

Fra juli 2015 Dette systemet vil fungere med avtalen fra de viktigste merkevarene og telefonoperatørene. Tjenesten vil være helt umotivert.

Eieren kan fjernblokkere og slette dataene dine i tilfelle tyveri. Dermed blir terminalen ubrukelig for tyven. På samme måte kan handlingen bli reversert hvis telefonen kan gjenopprettes.

Antidyvesystemet kommer som sagt neste år. I prinsippet til USA, selv om det er forventet at disse merkene som også jobber i utlandet, vil utvide det til alle mobiltelefoner uavhengig av landet. Noen har allerede egne systemer akkurat som vi har apper i appbutikkene som utfører disse funksjonene.

Via: ADSLzone