contadores Skip to content

I dag er det 7 år siden Steve Jobs introduserte den første iPad

Akkurat som i dag, for syv år siden, Steve Jobs introduserte iPad. Apple-administrerende direktør kunngjorde den første generasjonen Apple-nettbrett da iPhone hadde vært på markedet i tre år.

Under konferansen påpekte Scott Forstall at iPad “praktisk talt” kunne kjøre hvilken som helst applikasjon som er til stede i App Store for iPhone. Du husker det, ikke sant? Gjennom en liten knapp kunne brukere skalere oppløsningen for å tilpasse appen til skjermen på Cupertino-selskapets nye nettbrett.

stevejobs

Les videre for å vite det flere nysgjerrigheter rundt den originale iPad-en og lanseringen for bare 7 år siden. Gledelig iPad-jubileum!

Alle funksjonene til den første Apple iPad

Den originale iPad-en ble lansert med en størrelse på 9,7 tommer og en oppløsning på 1024 x 768. På den annen side inkluderte nettbrettet en A4-brikke som prosessor og kom med tre modeller med ulik lagringskapasitet: 16 GB, 32 GB og 64 GB.

IPad ble selvfølgelig også omtalt med forskjellige versjoner av tilkoblingsmuligheter, slik Apple fortsatt gjør. Wi-Fi-versjonen av iPad ble utgitt 3. april 2010 og Wi-Fi + 3G-versjonen 30. april det året.

stevejobs

Steve Jobs introduserte den originale iPad med disse ordene:

“IPad er vår mest avanserte teknologi i en magisk og revolusjonerende enhet til en utrolig pris.”

På samme måte la han også til at iPad oppretter og definerer en ny kategori av enheter som ville koble brukere til applikasjonene og innholdet deres på en mye mer intuitiv, intim og morsom måte.

Etter presentasjonskonferansen for den første iPad var de første reaksjonene svært positive. Pressen, blogger, analytikere og eksperter fremhevet innovasjonen i iPad-teknologien, spesielt berøringsskjermen, som i dag ser ut til å være noe mer normalt. Hvordan tidene endres! Ekte?

Spor | MacRumors