contadores Skip to content

I februar administrerer du ytelsen til iOS 11.3 med en knapp

Apple ba om unnskyldning for å bremse ytelsen til iOS 11 på eldre generasjons enheter til fordel for sine batterier. Men selskapet også lovet å løse dette problemet i fremtidige oppdateringer.

Nå er beta-versjonen av iOS 11.3 kommet, og selskapet til det bitte eplet skal implementere en ny konfigurasjonsjustering slik at brukere kan administrere ytelse og stabilitet av ditt mobile operativsystem på iPhone og iPad.

Kort sagt vil Innstillinger-appen ha en knapp som lar brukere aktivere eller deaktivere etterslep. Som det er. Denne funksjonaliteten vil være tilgjengelig i iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Den blir presentert sammen med iOS 11.3 i februar.

Det kan interessere deg | iOS 11.3 kommer med 4 nye Animoji og en kontroversiell funksjon

Apples uttalelser

Dette er bekreftet av Apple gjennom Axios:

“For omtrent ett år siden leverte vi en programvareoppdatering som forbedrer strømstyringen under maksimale arbeidsbelastninger for å unngå uventede avbrudd på visse iPhoner med gamle batterier. Vi vet at iPhones har blitt en viktig del av kundenes hverdag og vår intensjon var å forbedre kundeopplevelsen. […] Vi kunngjorde også at vi har begynt å utvikle en ny iOS-funksjon for å vise batteristatus og at den vil anbefale brukeren å vurdere å bytte ut batteriet. Disse tiltakene ble utført for å hjelpe kundene våre ytterligere og for å forlenge levetiden til deres iPhone. I tillegg vil brukere kunne se om strømstyringsfunksjonen brukes til å forhindre uventede avbrytelser, og kan deaktiveres hvis de velger det. Disse funksjonene vil bli inkludert i en utviklerutgivelse neste måned og en brukerutgivelse i vår. “

Det kan interessere deg | Det hemmelige ikonet til iOS 11.3 for å beskytte personvernet vårt

På den annen side har det også blitt oppdaget det iOS 11.3 vil bringe animasjonen tilbake fra brukergrensesnittet som er ansvarlig for kalkulatorfeilen.

Apple har mottatt et stort antall krav med henvisning til dette kontroversielle temaet, og det er at å senke driften av en enhet på en bevisst måte, i det minste er en uortodoks handling.

Kilde | Macrumors