I følge en studie er livssyklusen til iPad mye lengre enn for iPhone

I følge en studie er livssyklusen til iPad mye lengre enn for iPhone

IPad-brukere utvider livssyklusen sin til det maksimale

En ny studie av Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) har indikert det iPad-eiere oppdaterer enhetene sine sjeldnere enn sin iPhone. Disse erstatter dem nesten hvert annet ĂĽr, mens utskiftningen av nettbrettet kan sammenlignes med Mac-datamaskiner, som vanligvis fornyes hvert annet til fjerde ĂĽr, eller til og med TV-apparater som vanligvis har en levetid pĂĽ mellom 5 og 10. ĂĽr.

Det virker stadig tydeligere at livssyklusen til et produkt den er definert av brukeren eller forbruker av det. Under normale forhold er dette den som endelig bestemmer om en enhet skal “dø” eller ikke, og derfor erstattes av en annen med bedre funksjoner.

Faktisk har du sikkert mange ganger blitt fristet til ĂĽ skaffe deg en ny iOS-enhet og erstatte den med den du allerede har. Årsakene kan vĂŚre flere: enheten din er ikke lenger like flytende som den første dagen, den nye iPad-en har flotte funksjoner som gjør dem uimotstĂĽelige, enheten din har blitt vĂĽt, den svarer ikke … men, Hvor mange ganger har du oppdatert nettbrettgenerasjonen?

ipad-brukere-holde-enhet-lang tid-2

Som vi tidligere har sagt, i tilfelle av iPad, brukere prøv ü utvide enhetens livssyklus til det maksimale, noe som pü sikt kan virke mot sin hensikt for Cupertino-selskapet, ifølge CIRP-rapporten.

Kan jeg gi deg min iPad som gave?

Studien ble utført pü mer enn 2000 amerikanske kunder som eier en iPhone, iPad eller Mac i løpet av 2013, og det har blitt vist at livssyklusen til nettbrettet er mye høyere enn for iPhone og at eierne med stor sannsynlighet vil gi enheten til et nÌrt familiemedlem eller til en venn.

ipad-brukere-holde-enhet-lang tid-3

Vi tror Apple foretrekker at iPad blir en stor iPhone.”, Avslutter rapporten. “Vi mistenker imidlertid i følge CIRP-data at brukere av en iPad bruker enheten som om det var en Mac eller en TV, og pĂĽ grunn av dette erstatter de den sjeldnere.

Likevel, som gutta pü MacRumors minner oss, er Apple fortsatt leverandør av nettbrett med høyeste antall salg over hele verden, med 36% av salget i 2014, der det solgte 26 millioner iPad-er i løpet av de første fire münedene av üret og 195 millioner totalt.

Tror du at Apple kunne se salget av iPad reduseres de kommende ĂĽrene?