I følge et nytt patent er iWallet Service nær

Apple har så langt innlevert en serie patenter knyttet til mobilbetalinger, som alle tilsynelatende peker på en enhetlig mobilbetalingsløsning. heter iWallet. De siste dokumentene beskriver et nytt transaksjonspatent som skisserer metoder for å gjennomføre og styre økonomiske operasjoner på smarttelefoner som iPhone, og gir oss håp om at Apple-ingeniører i det skjulte kan utvikle en transaksjonsservice. “På farten” beregnet på eiere av iOS-enheter.

IWallet-tjenesten kan være nærmere enn vi tror

Under tittelen “En metode for å gjennomføre en finansiell transaksjon”, som fokuserer på Apples tidligere iWallet-patentkrav, antyder denne nye publikasjonen at Apple nå kunne ha gått et skritt videre mot å lansere en mobil betalingsløsning for iOS-enheter, muligens basert på NFC-teknologi.

Vi har lest nyhetene på iDownloadblog, der de påpeker at inn PatentlyApple De sier at Cupertino har søkt så mange patenter på iWallet i det siste at det ikke betyr at Apple lanserer en mobil betalingsløsning når som helst.

PatentlyApple Han advarer også om at hvis denne tjenesten endelig kommer, vil den ha noen ulemper:

“Hvis det oppstår en stor feil mens en bruker bruker iWallet for å gjennomføre en økonomisk transaksjon, kan forbrukeren lett miste tilliten til iPhone på kort sikt.

Så denne tjenesten legger mye press på Apple at den må tilby en plettfri opplevelse, slik de har gjort med så mange fasetter og funksjoner som finnes på enhetene sine i dag. “

Fortsatt i PatentlyApple Tenk det “Tjenesten kommer, vi må bare ha litt tålmodighet”.

Apple har lagt igjen noen ledetråder som viser at de jobber med denne tjenesten. I mai 2012 kjøpte de produsenten av smarte sensorer AuthenTec for 356 millioner dollar. På den tiden ble det spekulert i at Apple trengte teknologien til dette selskapet for å styrke sikkerheten til iOS-enhetene sine.

Men, AuthenTec Han krøllet ryktene da han informerte kundene sine, kort tid etter avtalen med Apple, at de også kunne kjøpe fingeravtrykssensorene. Så fortsatte de å selge sin divisjon som laget maskinvare- og krypteringsprogramvaren.

Det er andre ting som kan tyde på at kommende iOS-enheter kan ha NFC- og fingeravtrykssensorer fra AuthenTec, integrerer sistnevnte rett under startknappen for å oppnå stor personlig sikkerhet, et praktisk obligatorisk trekk hvis Apple bestemmer seg for å lansere sin mobile finansielle transaksjonstjeneste.

I følge nylige rykter fra Kina vil den kommende iPhone 5S innlemme NFC og en fingeravtrykssensor. Teoretisk sett kan disse sensorene fungere sammen med en ny dedikert Apple-applikasjon som iWallet-programvare, eller til og med med Passbook.

Selvfølgelig vil Apple måtte styrke iWallet med støtte fra de store aktørene i bransjen, som banker, kredittkortselskaper, bedrifter og alle slags formidlere, alle med forskjellige interesser.

Men med å forlate alle disse ryktene til side, kan 2013 være året Apple inkorporerer mobilbetalinger. Og med nesten 500 millioner iTunes-kontoer med ett-klikk kredittkort aktivert, iWallet kan lett bli en suksess.

Vil du stole på å betale for kjøpene dine med en tjeneste som iWallet?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!