I følge WSJ tester Apple en 8-tommers iPad Mini

Forleden fortalte vi deg om et rykte om en mulig 7-tommers iPad Mini og i dag Wall Street journal har publisert det Apple tester en 8-tommers iPad Mini i sine laboratorier. I den amerikanske publikasjonen er de ikke sikre på om dette vil være versjonen som blir presentert 7. mars, men de er overbevist om at det at iPad-modellen / prototypen eksisterer:

Tjenestemenn hos noen av Apples leverandører, som nektet å bli navngitt, sa at Cupertino, California-baserte selskapet har vist dem skjermdesign for en ny enhet med en skjermstørrelse på rundt 8 tommer, og sa at det er kvalifiserte leverandører for det. Apples siste nettbrett, iPad 2, kommer med en 9,7-tommers skjerm. Den ble lansert i fjor.

Eller hva er det samme:

Noen Apple-leverandører, som ikke ønsker å bli identifisert, sier at Cupertino’s har lært dem skjermdesign for en ny enhet med en størrelse på rundt 8 tommer. Apples siste nettbrett, iPad 2, har en 9,7-tommers skjerm og ble utgitt i fjor.

I rapporten kan du også lese at oppløsningen på skjermen til denne enheten vil være den samme som for den nåværende iPad 2, 1024 × 768 piksler. I tillegg vil denne reduserte versjonen av iPad telle, akkurat som den iPad 3, med en LTE-brikke.

Det er alltid en sjanse for at den 8-tommers enheten aldri vil forlate Apples laboratorier. Men uten tvil en 8-tommers iPad Mini ville være et slag for Amazon og dens Kindle Fire, som har en veldig god mottakelse.

Ser vi en iPad Mini? Vi tror ikke, men du vet aldri …

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!

Forrige artikkelTweetbot, den beste Twitter-klienten for iPad og iPad 2Neste artikkelSpill og applikasjoner for iPad med rabatt og GRATIS (14. februar)