I iOS 11 kunne Apple trekke støtte for 32-biters applikasjoner

For det som ser ut til å være, planlegger Apple slutte å støtte 32-biters applikasjoner i den nye versjonen av iOS.

En varselmelding som er til stede når du åpner en 32-biters applikasjon i den første betaversjonen av iOS 10.3, advarer nå brukere om at “utvikleren av denne appen trenger å oppdatere den for å forbedre kompatibiliteten.”

Denne popupen antyder det iOS 11, som lanseres i løpet av dette året 2017, vil være den første versjonen å tilby støtter bare med 64-biters applikasjoner.

Med iOS 9 begynte å varsle om ytelsen til 32-biters apper

Apple har tilbudt kompatibilitet med 64-biters applikasjoner på iOS siden lanseringen av iPhone 5S i september 2013. Apple anbefalte utviklere å publisere sine nye apper med 64-biters støtte fra februar 2015 og i appoppdateringer. Butikk siden juni 2015.

Selv om 32-biters applikasjoner har holdt seg kompatible til i dag, iOS 9 inkluderte et varsel noe som indikerte for brukerne at 32-biters applikasjoner kunne redusere enhetens ytelse.

Beta

Apple har lagt til denne varselmeldingen igjen i den første betaen av iOS 10.3 for å advare om det Kompatibilitet med 32-bits applikasjoner vil bli trukket tilbake i fremtidige versjoner. Spesielt snakker vi om Waterslide-applikasjonen for iPhone og iPad.

Varslingen nevner følgende i disse to versjonene av iOS

iOS 10.2.1:

Waterslide kan redusere iPad-en din

Utvikleren av denne appen må oppdatere den for å forbedre kompatibiliteten. “

iOS 10.3 beta 1:

Waterslide trenger oppdatering

Denne applikasjonen vil ikke fungere med fremtidige versjoner av iOS. Utvikleren av denne appen må oppdatere den for å forbedre kompatibiliteten. “

iOS 10

Forskjellene mellom 32-biters og 64-biters applikasjoner ligger i ressursskanningen til iPhone og / eller iPad-prosessoren. 64-biters arkitektur støtter mange flere minneadresser og mer prosessorkraft.

Flere endringer i iOS 10.3

Kilde | 9to5Mac