contadores Skip to content

I iOS 8 må vi migrere iPhoto-data til bilder

iPhoto fra iOS 8 ber oss om å migrere dataene våre til Bilder

I noen tid har Apple forberedt en ny fotoprogram for OS Yosemite. Selv om den foreløpig er i utvikling, ser man det tydelig den nåværende iPhoto har dagene nummerert for både eple datamaskiner og iOS-enheter. Men i tilfelle du fremdeles ikke har det veldig tydelig, viser vi deg nedenfor at iPhoto nesten er avviklet.

Siden iOS 8 beta 4 ble utgitt for noen dager siden, har utviklere som tester og testet systemet, kunnet varsle oss om at iPhoto-applikasjonen når vi åpnet den sender oss et varsel, slik at la oss migrere alle våre iPhoto-data til den nye og oppdaterte Bilder-appen for iOS 8. Det advarer oss også om at aviser, lysbildefremvisning og bøker ikke vil være tilgjengelige i fremtiden for denne nye applikasjonen. I tillegg vises en lenke til mer informasjon som foreløpig er død og ikke har noe innhold.

ios-8-migrar-datos-iphoto-fotos-2

Bilder-appen oppdateres sakte

Siden den første beta-versjonen av iOS 8 dukket opp, Brukere ble informert om at alle prosjektene deres ville bli overført til den nye Photos-applikasjonen, men uten å gi noen reell forklaring på hvordan de skulle gjøre overgangene til fotografiene.. For øyeblikket er driften fullstendig automatisk, og tilbyr oss bare å konfigurere den type overganger vi ønsker og musikken som skal spilles mens vi ser på dem.

Det ser ut til at Apple planlegger å oppdatere applikasjonen litt etter litt, og vi håper at den i fremtiden vil ha alle funksjonene som vi fant i iPhoto, og ettersom den er en ny applikasjon, noen ny funksjon for brukere. For øyeblikket Mange brukere som har beta av iOS 8, vises en melding om at iPhoto-applikasjonen ikke er kompatibel med iOS 8 uten ytterligere informasjon, som vist nedenfor:

ios-8 migrerer-data-iPhoto-bilder-3

Apple ga ut bildedagbøkene for første gang i 2013, som en del av nyhetene om å legge til iPhoto på iOS ved siden av iPad3. Men det ser ut til at nå er dagbøkene, lysbildene og bøkene på slutten, for når høsten kommer og iOS 8 offisielt lanseres, ser det ut som om disse funksjonene vil forsvinne. Photos for Mac-versjonen vil også gjennomgå noen endringer, da dette ser ut som det vil fokusere mer på å legge til redigeringsfunksjoner i stedet for profesjonelle verktøy.

ios-8-migrar-datos-iphoto-fotos-4

Men hei, vi er fremdeles i en betafase, og Apples nye strategi for Photos-applikasjonen er ikke helt klar. Vi må vente til høsten for å få en tydeligere visjon av denne nye søknaden. Så for øyeblikket, hvis du er en iPhoto-bruker, som de gjør fra 9to5mac, anbefaler vi at du oppdaterer dataene dine og legger dem trygt, med mindre du mister informasjon med fremtidig oppdatering fra selskapet.