Apple iPad lykkes på Black Friday

I løpet av Black Friday kom 82% av kjøpene fra mobile enheter fra iOS

Kjøp fra iOS-enheter ødela under Black Friday, og monopoliserte 82% av alle de som ble gjort fra mobile enheter

En av teoriene som har stokket lenge, er den Brukere av iOS-enheter er mye mer aktive enn Android-brukere. På denne måten forbruker de første mange flere applikasjoner, de kjøper også mange flere, og generelt bruker de enhetene sine mer når det gjelder å surfe på nettet, gjøre online-kjøp osv. …

Denne teorien, som opprinnelig ble avvist i runden av flertallet av Android-brukere, har gradvis blitt konsistent, takket være de mange studiene som har analyserte vanene til iOS- og Android-brukere. Foreløpig, med mange empiriske resultater til fordel for teorien, er det få som er i tvil om dens sannhet.

I løpet av denne Black Friday, den dagen i året der flertallet av butikker (hovedsakelig nordamerikanske) gjør en reduksjon i produktene sine, har dette faktum nok en gang manifestert seg. IBM Digital Analytics Benchmark-gruppen har publisert det iPad og iPhone stod for 82% av kjøpene som ble gjort fra mobile enheter.

svart-fredag-kjøpe-ios

Rapporter indikerer først og fremst at kjøp gjort fra mobile enheter i løpet av denne Black Friday økte med 9% i år. Av denne prosentandelen, mer enn dobbelt salg ble gjort fra smarttelefoner og resten fra tabletter. Totalt sto elektroniske enheter for 37% av all shoppingtrafikk i går og 21% av all online shopping.

IOS-brukere demonstrerer nok en gang at de er mye mer aktive enn Android-brukere

Det mest interessante er imidlertid antall salg som er gjort på iOS sammenlignet med de som er gjort fra Android-enheter. Mens Apples operativsystem registrerte 82% av det totale salget fra mobile enheter, Google forblir på eksterne 18%. Resten av operativsystemene representerer en prosentandel som er for liten til å ha tilstedeværelse i resultatene.

eple-svart-fredag ​​

Som vi har sett i Appadvice, er dette et faktum som igjen står i kontrast til alle de nevnte studiene. For å nevne noen, de som hevdet det Det er mer sannsynlig at iOS-brukere kjøper fra enhetene sine og en annen som påpekte at annonsene er mye mer lønnsomme på iOS enn på Android.

På dette punktet er spørsmålet åpenbart, brukte du iOS-enheten din til å kjøpe noe i løpet av denne Black Friday?