i-mobile IQX vises med et 18MP-kamera på slep

Sikkert, navnet på denne mobilprodusenten høres ikke så mye ut for deg, og sikkert vil du aldri ha hørt om det i-mobile IQX, men det er en terminal som utvilsomt vil heve noen øyenbryn. Den nye Android-smarttelefonen fra i-mobile har blitt sett på Internett i flere bilder, og den gjorde det ved å overraske oss med tilstedeværelsen av en firekjerneprosessor og et 18-megapikselkamera.

For øyeblikket vet vi ikke om vi får se denne siste i-mobile modellen i vårt land, selv om det mest sikre er at hvis den kommer, vil den gjøre det under et annet navn og tilbys gjennom andre selskaper, som for eksempel Bq Aquaris.

Når det gjelder i-mobile IQX-funksjoner Vi vil fortelle deg at den har en 4,7-tommers HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1280 x 720 og 312ppi med Corning Glass. Det har også et 18 megapiksler BSI AF-bakkamera med dobbelt LED-blits, et 8 megapiksler BSI AF-frontkamera, 4 GB intern lagring, støtte for 3G- og HSPA-nettverk, og muligheten til å plassere et dobbelt SIM. Når det gjelder prosessoren, har den en MediaTek MT6589 firekjerneprosessor med en klokkehastighet på 1,2 GHz, 1 GB RAM og Android 4.2 Jellybean operativsystem.

Hvis du vil vite resultatene til denne enheten i forskjellige benchmarks, vil vi fortelle deg at den fikk en score på 13 061 poeng i AnTuTu og 4012 i Quadrant Standard. Og hvis du vil se hvordan fotografiene som er tatt av 18 megapikselkameraet ser ut, må du bare gå inn på i-mobile Facebook-siden for å sjekke at det fungerer.

Hilsen fra dypet av bytene.