I noen tilfeller kan det være lurt å vente med å oppdatere til iOS 7

I morgen er dagen. I morgen lanserer Apple endelig den endelige versjonen av iOS 7. iOS 7 kan være en av de mest etterlengtede mobile operativsystemutgivelsene gjennom tidene, men etter å ha testet betaversjoner med et bredt utvalg av enheter, ville det kanskje være praktisk hvis Vi skulle tenke oss om to ganger før vi oppdaterer til det nye Apple mobile operativsystemet, avhengig av enheten vi har. Hvorfor sier vi dette? Vel, fordi det er mulig det resultatet av oppdatering på noen enheter er ikke som forventet.

Kanskje denne lille høres rart ut for deg “råd” at vi har tillatt oss å gi deg, men vi må huske på det Apple tillater vanligvis ikke å gå tilbake til en tidligere versjon av iOS Når du har installert den nyeste tilgjengelige versjonen, så hvis iOS 7 ikke fungerer som det skal på enheten din, må du vente på feilene som kan løses i fremtidige versjoner.

ipad-3

Vi må også huske på at noen enheter kan ha problemer som ikke kan løses med oppdateringer, for eksempel å spørre eierne av en iPhone 3GS som har laget iOS 4 med enheten. Disse tilfellene kan oppstå, spesielt på noen iPad-modeller, som kan lide av ytelsesforringelse og generell ustabilitet med iOS 7.

Vår anbefaling er at du deler inn enhetene dine i to grupper: enhetene som bør vente på at visse problemer blir løst for å oppdatere og enhetene som vi bør tenke to ganger før du oppdaterer fordi den nåværende erfaringen med GM-versjonen av iOS 7 ikke er optimal.

Vi bør vente med å installere iOS 7 på følgende iPad-modeller

ipad-2

Vi anbefaler ikke oppdatering fremdeles til iOS 7 følgende enheter:

Den nye iOS 7, tilsynelatende i GM-versjonen, ser ut til at det ikke har gått bra på iPad, men det er verre i disse to modellene, siden de lider av en generelle ytelsesfall ganske betydelig. Treghet i systemet er veldig irriterende. Oppgaver så enkle som å skrive har en forsinkelse, det kan ta opptil 25 sekunder å endre bakgrunnsbilde. Selv å søke etter noe med Spotlight eller endre retningen på iPad, ender opp med å bli gal. I utgangspunktet kan vi si det GM-versjon av iOS 7 ser fortsatt ut som en av de første betaversjonene på iPad.

ipad-2

Men det er ikke alle dårlige nyheter. Prestasjonsproblemer, hastighetsforringelse og stabilitetsproblemer kan løses med fremtidige oppdateringer fra iOS 7, kanskje med iOS 7.0.1 eller iOS 7.1. I følge de siste ryktene jobber Apple kanskje allerede med disse versjonene, så vi trenger sannsynligvis ikke å vente for lenge med å oppdatere enhetene våre.

Tenk to ganger før du oppdaterer til iOS 7 hvis du har noen av disse enhetene

Når det gjelder følgende enheter, selv om de vil fungere noe bedre, foreslår vi at du tenker deg om to ganger før du oppdaterer til iOS 7, siden brukeropplevelsen ennå ikke er fullt optimalisert:

  • iPad 4
  • Ipad mini
  • Iphone 4

ipad-mini-blanco

Som vi allerede har diskutert, ser GM-versjonen av iOS 7 på iPad fremdeles ut som en betaversjon på mange måter. Dette betyr i utgangspunktet at noen ganger kan det oppstå feil, noen applikasjoner kan lukke eller fryse uten åpenbar grunn, og noen oppgaver så enkle som å skrive kan lide små forsinkelser som forverrer brukeropplevelsen. Denne typen rare, selv om de ikke skjer hele tidenDe skjer ofte og er ganske frustrerende hvis vi er vant til stabiliteten i iOS 6. Å vente en uke eller to på korreksjon av noen av disse feilene kan lindre disse frustrasjonene.

Endelig er iPhone 4 også på listen over enheter å “revurdere”. Årsaken er fordi iOS 7 kjører ofte noe tregere enn dagens iOS 6. Dette skyldes sannsynligvis noen av de nye transparenter, overganger, effekter og bakgrunner som er introdusert i iOS 7. Alt dette kan løses ved å justere brukerinnstillingene eller ved å oppdatere det av Apple.

iphone-4

Når de kommenterer OS X Daily, er disse anbefalingene basert på erfaring med GM-versjonen av iOS 7. Selvfølgelig trenger du ikke å være enig, og det er verdt å huske at Apple sørger for at alle navngitte enheter støtter iOS 7.

I det minste, hvis du ikke vil vente, kan du ta litt tid på å forberede enheten din til hoppet til iOS 7. Hva vil du gjøre? Vil du vente med å lese inntrykk, eller vil du gå først i morgen så snart iOS 7 er tilgjengelig?