contadores Skip to content

iBeacons som et middel til å tilby digitale magasiner i fritidsbutikker Ville det fungere?

IBeacon-systemet kan brukes til å tilby digitale magasiner sammen med kjøp av en artikkel i forskjellige virksomheter

Vi har allerede noen ganger snakket om iBeacon-systemet, en av de nye funksjonene som ble introdusert i iOS 7 og som tydelig er rettet mot tilby større integrasjon mellom selve enheten og miljøet. For at den nye funksjonen skal lykkes, krever den selvfølgelig støtte fra utviklerne, som i dette tilfellet vil være eiere av butikker og bedrifter.

ipad-app-magasiner

For øyeblikket har ikke Apple selv begynt å implementere systemet i butikkene sine, selv om det slik vi klarte å avansere for noen uker siden, antas at Amerikanske Apple Stores kan begynne å bruke iBeacons I løpet av de neste ukene. På denne måten kunne kundene skaffe spesifikk informasjon gjennom enheten sin hver gang de henvendte seg til en viss stand.

Hva med resten av virksomhetene, utover Apple Store? Er det noen som har planer om å implementere iBeacon-systemet også? Utover noen små isolerte nyheter som ikke går utover kategorien bare spekulasjoner, har vi fått nyheter om et London forlagsselskap Det ser ut til at den allerede utfører tester på bruken av nevnte system.

ios-7-ipad-kiosk

Ideen er veldig enkel: hver gang vi kjøper en vare i en virksomhet, er vi det ville låse opp en serie digitale magasiner på vår iOS 7-enhet slik at vi kunne konsultere dem mens vi er inne i butikken. Selvfølgelig er dette mye mer fornuftig når det gjelder virksomheter som kaffebarer eller barer, steder hvor vi holder oss innendørs i en betydelig periode.

Å implementere iBeacons kan være mye fornuftig i virksomheter som barer, kafeer eller frisørsalonger

På denne måten vil systemet automatisk oppdage det hver gang vi går til baren for å betale for en kaffe eller lignende ville tilby et gratis abonnement til en serie magasiner som tidligere var kontrakt mellom det digitale distribusjonsselskapet og bedriftseieren. Når vi forlot virksomheten, vil innholdet bli blokkert, og vi kunne ikke lenger få tilgang til det.

quisco-ipad

Som påpekt av iMore, er det en god ide om vi vurderer at magasiner eller aviser allerede tilbys på denne typen steder, så hvorfor kunne de ikke bli tilbudt digitalt. Uten tvil, for utgivere ville det også være det en fin måte å annonsere magasinene dine gratis og la døra være åpen for fremtidige abonnement hvis innholdet appellerer til leseren.

Hva synes du om denne måten å implementere iBeacons? Har du dine egne ideer?