free estadisticas Saltar al contenido

Ideelle apper for å administrere Facebook-sider

abril 25, 2020

Hvis du har en gruppe eller en facebook side, vil du vite at det er mye mer sammensatt administrere og administrere innholdet, kommentarene osv. fra iPhone eller iPad. Hos iPadizate ønsker vi å gjøre livet ditt enklere, og det er derfor vi anbefaler noen applikasjoner.

Med disse flotte appene kan du det finne og dele innhold for gruppene eller websidene dine, administrer og administrere kommentarer fra dine følgere, post nyheter og mye mer

Facebook på iPhone

De beste appene for å administrere Facebook-sider

Facebook Pages Manager

Med den offisielle Facebook Manager-applikasjonen kan du legg ut oppdateringer og bilder, svar på kommentarer, promoter siden, les private meldinger og motta alle varsler fra dine følgere og tips eller påminnelser. I tillegg lar appen oss sjekke den nyeste statistikken.

Facebook-grupper

Facebook Groups er en applikasjon som vil gi deg muligheten til å opprette en gruppe og invitere nye deltakere. Ideell for å holde deg oppdatert på alle nyhetene om din gruppe venner, naboer, klassekamerater, etc.. Med appen kan vi publisere alle slags innhold og aktiviteter med spesifikke kontakter.

Appy Geek

Hvis du har en gruppe- eller Facebook-side som spesialiserer seg på teknologienyheter, kan ikke Appy Geek-applikasjonen mangle på iPhone eller iPad. Vi er før en av de beste publiserings- og nyhetsappene fra App Store, den har et veldig godt designet brukergrensesnitt og lar deg tilpasse utseendet på en forbilledlig måte.

tumblr

Hvis Facebook-siden din tvert imot er fokusert på humor og gjør at fansen og følgere har det bra, anbefaler vi deg å laste ned Tumblr-applikasjonen som du kan finn morsomme bilder å dele i gruppen eller siden din.

YouTube

Til slutt, med YouTube kan du søke og finne alle slags videoer du kan dele på Facebook-sidene dine. Ideell for å overraske alle følgere og administrere multimediainnhold på en mye enklere måte.

Så langt vår lille samling av applikasjoner for å administrere og administrere gruppene dine og Facebook-sider. Hvilken av dem likte du mest? Tror du noe viktig mangler? Hvilken app bruker du vanligvis for å administrere Facebook-sider på iPhone eller iPad?