contadores Skip to content

iFixit Avdekke hemmelige detaljer i 9,7-tommers iPad Pro

Sikker iFixit-gutta har gnidd i hendene siden 21. mars, da Apple ga ut den nye iPhone SE og 9,7-tommers iPad Pro til verden. Den 4-tommers smarttelefonen har allerede gått gjennom hendene deres, og de har demontert den fullstendig for å se hva den gjemmer seg inni, og nå er det tur til den 9,7-tommers iPad Pro.

Den nye juvelen i Apples krone i nettbrettmarkedet har falt i hendene på iFixit, hvor de har tatt skrutrekkere og andre nødvendige verktøy for å åpne den og se hva som er gjemt inni. Og det må sies at de har funnet den underlige veldig interessante overraskelsen.

iPad Pro 9,7 tommer.

Hvis du vil vite hva den 9,7-tommers iPad Pro skjuler seg inne, fortsetter du å lese det vi forteller deg nedenfor, fordi det sikkert vil overraske deg. Og er det Apple avslører ikke alle detaljene om interiøret på enhetene sine og 9,7-tommers iPad Pro skulle ikke bli mindre. La oss gå dit!

Den 9,7-tommers iPad Pro har samme kamera som iPhone 6s Plus

Noe av det som ble oppdaget da du åpnet det nye nettbrettet med en 9,7-tommers skjerm, er at Apple har brukt det samme hovedkameraet som i iPhone 6s Plus. Dette betyr at kameraet til den nye iPad Pro har OIS, eller hva er det samme, optisk bildestabilisator.

Som bekreftet av gutta på iFixit, er 9,7-tommers iPad Pro en blanding mellom iPad Air 2 og den nye modellen med en 12,9-tommers skjerm. Og er det slik du kanskje har bekreftet Det nye nettbrettet opprettholder designet til iPad Air 2, men de fleste interiørkomponentene har arvet dem fra den 12,9-tommers iPad Pro.

iPad Pro 9,7 tommer.

Ved å komme ned i virksomheten iFixit fant et lim som gjør reparasjonen av 9,7-tommers iPad Pro ganske komplisert. Så mye at de har gitt et reparasjonspoeng på 2 av 10.

De fleste komponentene som utgjør 9,7-tommers iPad Pro er festet med lim, så en serie spesialverktøy vil være nødvendig. Snakker om batteriet som integrerer den nye nettbrettet fra Apple, må det sies at det har en kapasitet på 7306mAh, og er litt mindre enn iPad Air 2 (7.340mAh).

Imidlertid kompenseres denne lille forskjellen av den gode ytelsen som tilbys A9X-brikke og M9 bevegelseskoprocessor. RAM-en er 2 GB og har en første generasjons Touch ID, akkurat som iPhone SE.