iFixit demonterer den nye iPhone 5s helt

I dag er dagen da den nye Apple iPhone 5s offisielt slippes. Dessverre, i Spania må vi fortsatt vente litt mer tid for å ha det i hendene, men vi kan dra nytte av denne tiden for å se de utallige unboxings og analyser som vil vises på nettverket i løpet av disse dagene.

Som vanlig, gutta på iFixit har klart å få tak i en iPhone 5s for å gjøre det de allerede er kjent over hele verden: bart den nye enheten helt. Her forteller vi deg hvilke interessante nyheter de har funnet inni.

iphone-5s-ifixit

iFixit har demontert den nye Touch ID-sensoren for å analysere de forskjellige komponentene som inneholder den stykke for stykke

Det første de har gjort i iFixit er tydeligvis å demontere en av de viktigste nyhetene i den nye terminalen: dens Berør ID fingeravtrykssensor. Det har blitt funnet består av en CMOS-brikke, som består av en gruppe små kondensatorer som jobber sammen for å skape bildet av fingeren vår.

All denne teknologien fra Apples forpliktelse til AuthenTec og er dekket av et tynt lag safirkrystall. Dette er en veldig viktig detalj, siden enhver forringelse av knappens overflate kan føre til feil fingeravlesning.

touch-id-ifixit

Når det gjelder den nye A7-prosessoren, er det ikke funnet noen bemerkelsesverdige detaljer med det blotte øye, bortsett fra det som allerede ble kommentert i hovednotatet 10. september om dets nye 64-biters struktur. Kameraet er, som Apple allerede har antydet, fremdeles 8 megapiksler, men med en forbedret sensor og en større blenderåpning.

M7-koprocessoren ble ikke funnet under prosessen, så det antas å være inne i A7-brikken

Som en merkelig merknad, ble det ikke funnet noen spor etter M7-prosessoren under hele prosessen med å kutte den nye iPhone 5s. Du vet allerede enheten som inneholder iPhone 5s for å fange data gjennom akselerometeret, gyroskopet og kompasset, og som kan brukes av navigasjons-, fitness- og helseprogrammer.

iphone-5s-ifixit-1

Som vi har kunnet lese på iSpazio, er det forstått det M7-brikken må finnes i selve A7-prosessorenSelv om iFixits hender selvfølgelig fremdeles ikke går så langt for å finne ut av det.

Hva synes du om tarmen til den nye iPhone 5s? Vil du få denne nye modellen når den er tilgjengelig i dine respektive land?